FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Ostrůvková digestoř 38 cm 540m3/h Tron Ambience

10 657,64 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Klarstein
SKU:
4060656102776
EAN:
4060656102776
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Běžná cena: 2609,99 zł
Naše cena: 2149 zł

Ostrůvek Tron Ambience digestoř Ø38cm absorbér 540m³/h LED nerezová ocel Odvádění kouře ve futuristickém stylu: Ostrůvková digestoř Klarstein Tron Ambience přinese do kuchyně dech luxusu a zbaví vzduch výparů a nepříjemných pachů.

Perfektní řešení pro kuchyňské ostrůvky. Ostrůvková digestoř  Tron Ambience by Klarstein dodává volně stojícím varným deskám eleganci a eleganci.  Kapuce visí volně ze stropu na 140 cm odolných ocelových kordách a odvádí veškeré výpary a pachy z varné desky. Díky svým třem výkonovým úrovním nepřetržitě odsává pachy a mastné výpary s kapacitou 540 m³/h, což je ideální pro velké kuchyně s ostrůvkem v americkém stylu. Na všech třech úrovních provozu poskytují vestavěná LED světla kuchyňské desky jasné bílé světlo, zatímco přední ovládací panel s digitálním displejem umožňuje vybrat jednu ze 3 úrovní výkonu.

Exteriér ostrovní digestoře Tron Ambience by Klarstein je také čistou elegancí. Kulatý kryt z kartáčované nerezové oceli, obklopený jasným LED kroužkem a udržovaný ve stylu PureAmbience, vyvolává asociace s počítačovou atmosférou a dodává kuchyňskému ostrůvku futuristickou záři.

Čistý vzduch a ušlechtilý design: Ostrůvková digestoř Klarstein Tron Ambience je skutečně luxusním akcentem ve vaší kuchyni.

Základní informace:Centrální bod: ostrovní digestoř pro montáž na strop přes volně stojící sporákyÚčinnost: max. výkon odsávání vzduchu až 540 m³/hFuturistický vzhled: Design PureAmbience s kulatým pouzdrem z kartáčované nerezové oceli a LED kroužkemPříjemný vzduch: omyvatelný hliníkový tukový filtr a volitelné uhlíkové filtry pro odstranění kuchyňských pachůŠetrné k životnímu prostředí: úspora energie ve třídě energetické účinnosti AProsta provoz: ovládání tlačítkem s podsvícenímVše v dohledu:    přepínatelné LED osvětlení  kuchyňský kout (2 x 2,5 W)Úspora místa: digestoř visí nad varnou deskou pro pohodlnou a volnou práci u sporákuEfektivní:  digestoř o průměru 38 cm a výkonu motoru 165 W ve 3stupňovém rozsahu

Funkce: vypínač na přední straně digestoře cirkulační úrovně na výběrzabudované bílé osvětlení varné deskytřída energetické účinnosti Odnímatelný, omyvatelný tukový filtr nastavení výšky zavěšení, max. 60 cm uzavřený odsavač, stropní obklad s výřezem pro napájecí kabelvhodné náhradní filtry s aktivním uhlím jsou k dispozici pod číslem dílu 10030983napájení: 220-240 V~ | 50 Hz

Rozsah dodávky: 1 x digestoř1 x stropní deska1 x montážní materiál (šrouby a hmoždinky)

Rozměry:rozměry 38 x 45 cm (ØxV)stropní deska rozměry 28 x 4 x 28 cm (ØxV)délka kabelu: 140 cmhmotnost: cca 14.6 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.