FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PARNÍ MYČKA 10v1 PŘÍSLUŠENSTVÍ TLAKOVÝCH ČISTIČŮ

583,70 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
891 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
CR 7021
EAN:
5908256835153

Pošlete zprávu Zavolejte

PARNÍ MYČKA 10v1 PŘÍSLUŠENSTVÍ TLAKOVÝCH ČISTIČŮ - popis


TLAKOVÁ PARNÍ ČISTIČ CAMRIC Parní čistič se sadou funkčních špiček je účinným řešením problémů každodenního i příležitostného čištění. Pára emitovaná pod vysokým tlakem dosahuje těžko přístupných míst.

VÝHODY PODLOŽKY:TLAK PÁRY 3,5 BARPOWER 900-1050WTANK KAPACITA 350ML10 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍPOHODLNÉ RUKOJETIÚČINNĚ ELIMINUJE BAKTERIEpomocí přiložených překryvů můžete použít sílu páry k čištění oken, čalounění nebo těžko přístupných míst v koupelně.

~ VŠE, CO POTŘEBUJETE!1 - TLAČÍTKO PARY2 - UCHWYT3 - ZASILAJĄCY4 KABEL - NÁDRŽ NA VODU5 - KONTROLNA6 LAMPA - SZCZOTKA7 - ZAKRZYWIONA8 TRYSKA - VODNÍ NABĚRAČKA9 - LEJEK10 - ČIŠTĚNÍ SKLA CAP11 - CZYSZCZENIA12 TIP - SZCZELIN13 ČISTICÍ HROT - MIKROFIBRY14 VÍČKO - KRÁTKÉ DYSZA15 - NÁDRŽ NA VODU COVER16 - DRUCIANA17 KARTÁČ - PRODLUŽOVACÍ HADICE

~ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO SNADNÉ ČIŠTĚNÍ! Kromě různých nástavců obsahuje sada také užitečné doplňkové příslušenství: speciální hadřík, trysku kolony, měřicí pásku a nálevku pro naplnění nádoby na vodu. ČIŠTĚNÍ ROVNÝCH A TĚŽKO PŘÍSTUPNÝCH POVRCHŮ JE MOŽNÉ DÍKY MNOHA TIPŮM: KARTÁČ - používá se k čištění většiny povrchů, jako je podlaha, spárovací hmota, terasa nebo balkon. WIRE BRUSH - bude bojovat s nejtěžšími, také starými nečistotami z povrchů odolných proti poškrábání. Můžete snadno čistit kovové nebo betonové povrchy, aniž byste je zničili. ČISTICÍ TIP - podlouhlý tvar tohoto hrotu vám umožní pohodlně a bez námahy manévrovat s čističem. TIP NA ČIŠTĚNÍ TRHLIN - dosáhne všech nečistot i na těžko přístupných místech. Bude fungovat dobře při čištění nábytku, auta nebo garáže. PŘEKRYTÍ ČIŠTĚNÍ OKEN - dokonale zvládá čištění a odstraňování vody z jakéhokoliv skleněného povrchu. MICROFIBER OVERLAY - určeno pro čištění čalounění, koberců nebo záclon. Horká pára je účinná proti těžko odstranitelným nečistotám z mastnoty a potravin.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY:VÝROBCE - CAMRYVOLTAGE - 220-240V ~50HzPOWER - 900WMOC MAX - 1500WCAPACITY RESERVOIR - 350MLROZMĚRY BALENÍ - 18 x 26 x 25CMWzařízení je vyrobeno v první třídě izolace a nevyžaduje uzemnění. VÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM OBALU MÁ NÁVOD V POLŠTINĚ A MNOHO DALŠÍCH.


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Způsob dopravy

  • Vlastní odběr
  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.