FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Běžná cena: 699,99 PLN
Naše cena: 549 PLN

Passionata 20 Espresso kávovar 20 bar capuccino šlehač mléka červenýElegantní kávovar s max. výkon 1350 wattů a tlak 20 bar. Praktická parní tryska pro napěnění mléka na cappuccino. Částečně rozšiřitelná konstrukce s nerezovými prvky. Pro opravdové nadšence: Klarstein espresso a capuccino stroje.

Passionata Rossa 20 by Klarstein je elegantní kávovar na espresso s vynikající funkčností a designem. Výkon 1350 W a tlak 20 bar tlačí horkou vodu přes mletá kávová zrna a uvolňuje veškeré její aroma. Klarstein Passionata Rossa 20 lze použít s mletou kávou a espressem, stejně jako s kávovými a espresso sáčky. Odnímatelná nádržka na vodu má objem 1,25 l. To stačí na cca 6 šálků a zároveň si můžete připravit 2 šálky kávy. Zatímco jsou připraveny další šálky, deska pro udržení tepla, umístěná na víku, udržuje hotové nápoje teplé.

Passionata Rossa 20 by Klarstein se snadno používá a díky rozkládacím komponentům z nerezové oceli se velmi snadno čistí. Díky svému elegantnímu designu se snadno vejde do každého interiéru kuchyně a stačí se na něj podívat a chcete horké espresso hned od okamžiku, kdy se na něj podíváte. Další výhodou je parní tryska, která okamžitě napění mléko do chutného cappucina nebo pomůže připravit další horké nápoje.

Stylová povrchová úprava a prvky z nerezové oceli zajišťují, že kávovar oneConcept Passionata Rossa 20 od společnosti Klarstein dokonale zapadne do každé moderní a stylové kuchyně.

Základní informace: Vysoký výkon: espresso kávovar s max. 1350 W a tlak 20 barElegantní: stylový design pro moderní kuchyněMultifunkční: parní tryska pro pěnění mléka a horké nápojeMalý napájecí balíček: kompaktní pouzdro se základnou šálku a prvky z nerezové oceliVždy připraven:    velká nádoba na vodu o objemu cca 1,25 l

Vlastnosti:Barva: červenáVýkon: max. 1350 WCkapacita čerpadla: 20 barKapacita nádrže na vodu: 1,25 l (6 šálků)Automatická spoušť tlakuOdnímatelný odkapávač s nerezovou mřížkouOdnímatelný kryt tryskyProtiskluzové gumové nožičkyNapájení: 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Součásti dodávky: 1 x zařízení1 x odměrkaNěmecká uživatelská příručka (jiné jazyky: angličtina)

Rozměry: Rozměry 20 x 30 x 35 cm (šířka x výška x hloubka) Délka kabelu: cca 100 cmHmotnost: cca 3,7 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.