FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Pilotní čisticí robot Cecotec Conga 1190

2 922,22 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


DOKONALÉ VYSÁVÁNÍ VSTUPUJE DO NOVÉ ÉRY
V našem světě se objevil nový styl čištění. Díky své paměti dělá Conga Series 1190 svou práci naprosto efektivním způsobem, od začátku až po návrat domů. Úžasné zkroucení a otočení odstraní každé smítko prachu a čisticí systém je spolehlivý. Je vždy připraven k čištění a dělá to optimálně, nejkratší cestou mezi dvěma body. Když mu svěříte čištění domu, všimnete si rozdílu. Čistí celou krytou plochu a ví, kdy a jak se vrátit do nabíjecí stanice.
ROBOTICKÉ VYSÁVÁNÍ 2 V 1: ZAMETÁNÍ, VYSÁVÁNÍ,
Vlajkovou lodí řady robotů Conga je funkčnost.

INTELIGENTNÍ A USPOŘÁDANÁ NAVIGACE, ČISTÍ CELÝ POVRCH
Vychutnejte si inteligentní a přehlednou navigaci s mapami a pamětí s technologií iTech Gyro. Conga série 1190 je určena pro všechny typy podlah a plně se přizpůsobí vašemu domovu, čistí celý pokrytý povrch, prochází pod nábytkem, detekuje překážky a zabraňuje nárazům nebo pádům. Jiné robotické vysavače mohou být špinavější než čisté, ale tento pokročilý model čistí vzduch pomocí vysoce účinného filtru, který zachycuje prach a alergeny.
VŽDY ŘIĎTE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ TRASU POMOCÍ PAMĚŤOVÉHO SYSTÉMU
Zapamatujte si trasu, abyste vždy našli nejrychlejší a nejefektivnější trasu a vrátili se do nabíjecí stanice ihned po vyčištění systémem řízení paměti. Robot přesně ví, kde je, kde prošel a kam ještě nezmizel.

6 AUTOMATICKÝCH REŽIMŮ ČIŠTĚNÍ: ZAPOMEŇTE NA ČIŠTĚNÍ
Nový robot řady Conga 1190 má 6 režimů automatického čištění, které se přizpůsobí všem typům povrchů a potřebám. Vyberte si režim z dálkového ovládání a voila, je to tak jednoduché.

Gyroskopický režim: vyčistěte celý povrch, aby byl pokryt řádným a inteligentním způsobem, a vraťte se do nabíjecí základny nejrychlejším způsobem.
Režim DeepCleaning: důkladně vyčistěte celý dům a několikrát vysávejte na maximální výkon na konkrétních místech v každé místnosti domu. Robot cestuje ve dvou fázích, první v režimu Gyro a druhá v automatickém režimu.
Režim hran: jednou z nejvíce špinavých oblastí jsou obvykle hrany nebo lišty. Z tohoto důvodu má řada robotů Conga speciální režim pro odstranění nečistot nahromaděných kolem stěn a nábytku.
Manuální režim: užijte si plnou kontrolu nad robotem pomocí dálkového ovládání a nasměrujte jej na požadované místo. V tomto manuálním režimu robot pohodlně a okamžitě odstraňuje nečistoty z konkrétních míst.
Spirálový režim: v případě, že se nečistoty nahromadí na jednom místě, robot okamžitě odstraní nečistoty. Například, pokud vaříte a hrnec mouky se převrátí.
Návrat domů: automaticky se aktivuje, když robot dokončí čištění nebo se vybije baterie, a když se vrátí do nabíjecí stanice, pokračuje v čištění, aby odstranil poslední stopy nečistot, které mohou zůstat. Kromě toho můžete tento režim aktivovat také ručně pomocí dálkového ovládání.

EXKLUZIVNÍ REŽIM HLOUBKOVÉHO ČIŠTĚNÍ PRO MAXIMÁLNÍ ÚKLID
Připravte se na extra hloubkové čištění. Díky tomuto režimu odstraňuje řada Conga 1190 všechny nečistoty z každé místnosti v domě a nezanechává za sebou žádný prach. Čištění je naprogramováno ve dvou fázích: první v režimu Gyroskop, ve kterém robot čistí celý pokrytý povrch inteligentním a uspořádaným způsobem, a druhá, ve které robot několikrát projde všemi body domu, aby zanechal naprosto dokonalý povrch.
VÁŠ DOMOV VŽDY ČISTÝ S MAXIMÁLNÍM VÝKONEM
Jeho výkonná turbína maximalizuje vysoký sací výkon až 1400 Pa díky systému ForceImplode. Zaručuje vždy čistou podlahu a odstraňuje všechny druhy nečistot z jakéhokoli povrchu. Kromě toho neexistuje žádný roh, ze kterého by bylo možné uniknout díky dvěma bočním kartáčům, které pomáhají tlačit všechny nečistoty do sací trysky.

UKLÍZEJTE, KDYŽ NEJSTE DOMA, PLÁNUJTE A ZAPOMEŇTE
Je plně programovatelný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Zapomeňte na každodenní úklidové úkoly, naprogramujte robota tak, aby čistil vybrané dny v čase dle vašeho výběru a věnujte svůj čas tomu, co máte nejraději.
ODSTRAŇTE NEJÚŽASNĚJŠÍ NEČISTOTY
Odstraňuje všechny typy nečistot pomocí 3 úrovní výkonu. Vyberte si mezi režimem Eco pro čištění povrchu s minimálním opotřebením, normálním režimem pro každodenní čištění bez ztráty výkonu a turbo režimem (1400 Pa) pro hloubkové čištění.
3 ÚROVNĚ VÝKONU PRO VŠECHNY TYPY NEČISTOT
Odstraňuje všechny typy nečistot pomocí 3 úrovní výkonu. Vyberte si mezi režimem Eco pro čištění povrchu s minimálním opotřebením, normálním režimem pro každodenní čištění bez ztráty výkonu a turbo režimem (1400 Pa) pro hloubkové čištění.

Technické detailyZnačka: CecotecČíslo modelu: Conga Series 1190Rozměry výrobku: 12 x 58 x 38 cm; 5.26 kilogramůKapacita:    0, 



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.