WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objevte dokonalou kombinaci tradice a funkčnosti s pískací konvicí Klausberg KB-7403. Tato konvice je odborně vyrobena z odolné uhlíkové oceli a má vysoce kvalitní smaltovaný povrch, který je navržen tak, aby odolal zkoušce času.

Je vybaven praktickou funkcí pískání, která elegantně signalizuje, kdy vaše voda dosáhla varu. Tato funkce zajišťuje energetickou účinnost a bezpečnost a dodává vaší kuchyni klasický nádech.

Všestrannost je jádrem této konvice, takže je vhodná pro všechny typy varných desek včetně elektrických, keramických, halogenových, indukčních a plynových. Zajistěte optimální výkon tím, že základnu konvice sladíte s hořáky odpovídajícími výkonem a velikostí.

Přestože je konvice navržena pro snadné použití, je nutné si uvědomit, že tato konvice NENÍ vhodná pro čištění v myčce nádobí. Pro zachování jeho původního stavu se doporučuje ruční péče.

S velkorysým objemem 2,8 litru je tato konvice ideální pro obsluhu více hostů nebo pro velkoobchodní aplikace, kde jsou vyžadovány větší objemy.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.