FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

8dílná profesionální sada kastrolů z nerezové oceli s víkem

651,02 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
PL-10014
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Představujeme PL-10014 8dílnou profesionální sadu kastrolů z nerezové oceli s víkem. Tato vysoce kvalitní sada je ideální pro všechny vaše potřeby vaření, ať už jste profesionální kuchař nebo jen vaříte pro svou rodinu doma.

Sada obsahuje čtyři různé velikosti misek na kastrol v rozmezí od 2,1 do 5,1 litru. Každé jídlo je dodáváno s odpovídajícím víkem, které zajistí, že vaše jídlo zůstane horké a chutné. Tyto pečivo jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli a jsou vyrobeny tak, aby vydržely i ty nejnáročnější úkoly vaření.

Díky svému elegantnímu a modernímu designu jsou tyto kastroly nejen praktické, ale také stylové. Budou vypadat skvěle v každé kuchyni a určitě zapůsobí na vaše hosty. Ať už připravujete vydatný guláš nebo lahodné těstoviny, tyto pečivo vám pomohou pokaždé dosáhnout profesionálních výsledků.

Nespokojte se s podprůměrným nádobím. Investujte do 8dílné profesionální sady kastrolů z nerezové oceli PL-10014 s víkem a posuňte své vaření na vyšší úroveň. Objednejte si nyní a zažijte rozdíl na vlastní kůži!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.