FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PL-10018 Komerční chřestový vařič - velkoobchod kuchyňského vybavení

242,40 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
20 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Představujeme komerční chřestový vařič PL-10018, vysoce kvalitní kuchyňské vybavení určené pro komerční použití. Tento chřestový vařič je ideální pro restaurace, hotely a cateringové podniky, které vyžadují spolehlivé a efektivní řešení vaření pro přípravu velkého množství chřestu.

Díky své odolné konstrukci a pokročilým funkcím zajišťuje tento chřestový vařič vždy konzistentní a dokonale uvařený chřest. Sporák je vybaven výkonným topným článkem, který rychle přivádí vodu k varu, zkracuje dobu vaření a zvyšuje produktivitu.

PL-10018 Komerční chřestový vařič se snadno používá a udržuje. Je vybaven uživatelsky přívětivým ovládacím panelem, který umožňuje nastavit dobu vaření a teplotu podle vašich preferencí. Sporák je také dodáván s odnímatelným košem z nerezové oceli, takže je vhodné nakládat a vykládat chřest.

Tento chřestový vařič je určen pro velkoobchodní účely, což z něj činí ideální volbu pro firmy, které chtějí rozšířit svůj inventář kuchyňského vybavení. Díky kompaktním rozměrům a efektivnímu výkonu je vhodný pro malé i velké provozy. Ať už potřebujete vařit pár kilo nebo několik kilogramů chřestu, tento vařič zvládne úkol s lehkostí.

Investujte do komerčního chřestového vařiče PL-10018 a vyzkoušejte pohodlí a efektivitu, kterou přináší do vaší kuchyně. Díky spolehlivému výkonu a odolné konstrukci je tento sporák postaven tak, aby odolal požadavkům rušné komerční kuchyně. Vylepšete své kuchyňské vybavení ještě dnes a vylepšete proces přípravy chřestu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.