WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PNI AV601 bezdrátový video audio vysílač a RJ45 airfun a aircontr

1 037,30 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
50 kusů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Modul Miracast / AllSharecast
Nyní si můžete s rodinou vychutnat obrázky nebo videa ze smartphonu, tabletu nebo počítače, protože je lze přehrávat v reálném čase na televizoru nebo projektoru pomocí režimu Miracast. Takže můžete použít televizor nebo projektor jako klon vašeho smartphonu, tabletu, notebooku a můžete si vychutnat aplikace, filmy, obrázky na mnohem větší obrazovce.

DLNA modul / MirrorOp
V režimu DLNA můžete přehrávat na televizoru / projektoru HD obrazy a filmy přehrávané přes internet z telefonu / tabletu / počítače. Zařízení podporuje přehrávání online obsahu v reálném čase v rozlišení 1080P z telefonu / tabletu na televizoru nebo projektoru.

Přehrávání souborů z tabletu/smartphonu
Obzvláště zajímavou aplikací je AirFun, pomocí které můžete přehrávat přímo na obrazovce vybrané soubory z telefonu nebo tabletu: filmy, hudbu, obrázky.

Virtuální dálkové ovládání
Aplikace AirFun integrovala několik funkcí včetně virtuálního dálkového ovládání pro tento produkt. Takže můžete použít svůj smartphone jako virtuální dálkové ovládání, namísto toho v balení.

Přehrávání souborů z paměti USB
Protože se jedná o nejnovější generaci, má zařízení PNI AV601 také další integrovanou funkci přehrávače médií. Takže můžete spustit z externí paměti (USB flash disk nebo HDDextern) širokou škálu multimediálních souborů: filmy, hudba, obrázky.

Přístupový bod
A v neposlední řadě může PNI AV601 fungovat také jako přístupový bod, který umožňuje rozšíření bezdrátové sítě na větší plochu, nebo dokonce mezi podlažími, čímž poskytuje bezdrátový zdroj internetu v oblastech, které nebyly přístupné v běžném davu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.