WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PNI FunBox BT201 přenosný reproduktor s Bluetooth, 200W, mixer, baterie

3 387,26 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
7 kusů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-BT201
EAN:
5949066518980
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Autonomie moci a věrnosti
Autonomie je nabízena interní baterií 5000 mAh Li-Ion a může nabídnout až 6 hodin provozu v závislosti na zvolené hlasitosti.
Hudební výkon 200W nabízí basový reproduktor (nízké frekvence) a 2 reproduktory středních a vysokých frekvencí, které nabízejí jak silný zvuk, tak vysokou kvalitu a věrnost. Kvalitu zvuku lze nastavit pomocí zvukového ekvalizéru vybaveného přenosným reproduktorem PNI FunBox BT201.

Maximální přenositelnost
Přenosný reproduktor PNI FunBox BT201 je vybaven teleskopickým systémem kol a ramen, který usnadňuje přesun / pohyb z jednoho místa na druhé, je to snadné, podobně jako cestovní vozík.

Moderní DJ rozhraní, karaoke a kytarový zesilovač
Moderní ovládací rozhraní je podobné gramofonům DJ a nabízí pokročilé ovládání zvuku, stejně jako snadné připojení přes Bluetooth, USB nebo AUX vstup pro přehrávání vaší oblíbené hudby z jakéhokoli mediálního zařízení.
Pro úplný zážitek nabízí ovládací panel také mikrofonní vstup například pro karaoke a kytarový vstup pro živé vystoupení umělce.

Konexe
Reproduktor FunBox BT201 má řadu připojení, jako jsou: Bluetooth, MicroSD, AUX-IN, USB, mikrofonní vstup a kytarový vstup a FM rádio, které vám dává možnost poslouchat svou oblíbenou rozhlasovou stanici.

Velkorysý displej a teplotní čidlo
Přenosný reproduktor BT201 je vybaven digitální obrazovkou, která poskytuje užitečné informace, jako je název přehrávané mp3 skladby, aktivní zdroj přehrávání a okolní teplota.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.