WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PNI L807 GPS navigační systém 7 palcový displej, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

1 651,25 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
2 kusy
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


7palcová obrazovka umožňuje přesnější a detailnější zobrazení trasy / mapy, je extrémně citlivá a přesná na dotek. Pero, které je součástí balení, nabízí přesnější ovládání a navigaci v nabídkách než použití prsty. Rozlišení obrazovky je velmi dobré, zobrazuje obrázky a mapy ve vynikající kvalitě.

Velkorysý displej

FM vysílač

Přenosný navigační systém PNI L807 je vybaven FM vysílačem. Umožňuje přenos skladeb, uložených ve vnitřní / externí paměti navigace, na FM rádio v autě. 

Vnitřní paměť navigace je 8GB, což znamená, že můžete integrovat 2 složité mapy (jeden kamion, jeden cestovní) nebo přidat další multimediální soubory. Příjem a zobrazení polohy GPS na mapě se provádí okamžitě díky novému výkonnějšímu procesoru MSTAR2531 s rychlostí 800 MHz a RAM 256 MB.
 
Výkonný procesor

Konektory

Navigační konektor PNI 807 se skládá z portu miniUSB, slotu MicroSD pro další mapy nebo multimediální soubory a konektoru pro sluchátka.

Jednotka GPS má tři důležité funkce: přehrávač videa, přehrávač zvuku a přehrávač fotografií. Podporuje video soubory, jako jsou: AVI, WMV, MP4 atd. A zvukové soubory: MP3 a WAV. Podporuje také formáty JPG, BMP a PNG.

Multimediální přehrávač

Připraven k použití

Výrobek je "Ready to go" díky příslušenství v balení, které umožňuje jeho okamžitou montáž na čelní sklo a konektor zapalovače cigaret. Jakmile zařízení zapnete, můžete bez problémů vyrazit na silnici na požadovanou trasu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.