FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prémiová sada nádobí (3 ks)

246,46 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 492,93 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7326
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Prozkoumejte nové dimenze kulinářského umění s touto výjimečnou 3dílnou prémiovou sadou nádobí, která nesmí chybět v žádné moderní kuchyni. Sada se skládá z elegantní a funkční pánve s poklicí a dvou pánví různých velikostí, díky čemuž je ideální volbou pro přípravu všech druhů pokrmů, ať už jde o pomalé vaření, restování nebo rychlé smažení.

Klíčové vlastnosti:

Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti korozi. Třívrstvý substrát zajišťuje vynikající distribuci tepla a zabraňuje nedovaření nebo převaření potravin.

Pánev s víkem: Ideální velikost pro polévky, zeleninové pokrmy a pomalu vařené pokrmy. Žáruvzdorná skleněná poklice umožňuje sledovat jídlo během vaření, zatímco otvor pro vypouštění páry zabraňuje převaření.

Pánve: Dvě různé velikosti, které splní všechny vaše potřeby. Větší pánev je ideální pro smažení masa a větších porcí, zatímco menší je ideální pro rychlé snídaně, jako jsou vejce nebo palačinky.

Ergonomické rukojeti: Veškeré nádobí má ergonomické, žáruvzdorné rukojeti, které zajišťují pohodlné a bezpečné používání.

Čištění a údržba: Snadno se čistí a lze mýt v myčce, což usnadňuje každodenní používání.

Univerzální kompatibilita: Vhodné pro indukční, plynové, elektrické a keramické varné povrchy, takže je vhodný do každé kuchyně.

Stylový vzhled: Moderní a elegantní design, který se hodí do každého stylu kuchyně.

Ideální volba: Tato sada je perfektním dárkem pro novomanžele, otevření domácnosti nebo dokonce osvěžení vybavení vaší vlastní kuchyně. Prémiová kvalita a všestrannost zaručují, že toto nádobí bude dlouhodobě vaším oblíbeným.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.