FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Přenosná CB Midland Alan 42 DS rozhlasová stanice s automatem Squelch

3 007,87 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
100 kusů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Velkorysý displej
Displej je velkorysý, na základě velikosti stanice, zeleného osvětlení a zobrazení kanálu, úrovně emisí / příjmu, spolu s řadou dalších aktivních funkcí produktu.
Snížené rozměry
Nyní můžete využít více výhod nejmenší rádiové stanice CB. Rádiová stanice spadá do dlaně (podobná vysílačce) a lze ji bez problémů použít jednou rukou. Kromě toho vám zmenšené rozměry umožňují umístit ho do loketní opěrky, nebo do malých prostorů na palubě jakéhokoliv vozu.
Více funkcí
Ačkoli je to velmi malá stanice, přichází s množstvím funkcí: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High / Low Power (4W / 1W).
Multi Band
Pro ty, kteří používají jiné komunikační pásma používané v jiných evropských zemích, je stanice vybavena možností změny pracovní normy v souladu s každou zemí.
Nastavitelný výkon
Vysoký / nízký nastavitelný emisní výkon je užitečný v některých zemích EU, kde je regulován zákonem odlišným od Rumunska, a kdy je stanice používána v otevřeném poli pro úsporu energie baterie.

konektivita
Alan 42 DS je multifunkční s dvojím použitím: v autě s tělesnou anténou a v otevřeném poli (parkování) s bateriemi a anténou BNC. Konektor BNC umožňuje připojení malé antény pouze k otevřené stanici (parkování). Připojení mikrofonu a sluchátek / reproduktorů umožňuje připojení vyhrazeného handsfree Midland MA31-L, s nímž můžeme vysílat přímo z lavalieru a přijímat jej do sluchátek z ucha.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.