FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Přepadový stroj s bruskou Aromatica X 1,2 l

2 877,98 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Klarstein
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Kávovar Aromatica X mlýnek na sklo aroma + nerezová ocelMmm, čerstvě uvařená káva! S kávovarem Klarstein Aromatica X s integrovanou mlýnkem v provedení z nerezové oceli může každý vařit aromatickou kávu nekomplikovaným a individuálním způsobem.

Zboží po vrácení - má zlomené rukojeti nádrže na vodu - je plně funkční.
Katologické ceny: 1.069,99 zł

Nová verze kávy - kávovar Klarstein Aromatica X rozemlela až 180 g zrn najednou a poskytla mletou kávu s plnou vůní. 3 stupně mletí, od velmi jemného až hrubého, vám umožní přizpůsobit konzistenci mleté kávy vašim přáním. Čím jemnější je mletá, tím silnější a aromatičtější je káva po vaření. Pro prohloubení potěšení z pití kávy lze intenzitu aroma během jednoho procesu vaření (až 12 šálků) optimalizovat pomocí funkce aroma +: dvojnásobná doba vaření pro dosažení maximálního aroma. Díky integrovanému časovači se kávovar Klarstein Aromatica X může zapnout v přesně naprogramovaném čase - takže ráno se probudíte s vůní čerstvě uvařené kávy a po návratu z práce vám aromatická káva umožní posílit se.

Kávovar samozřejmě funguje také na bázi mleté kávy. Všechna nastavení lze snadno provést na snadno čitelném ovládacím panelu s LED displejem. Kompaktní kávovar s jednoduchým futuristickým designem má však další výhody, které optimalizují požitek z kávy: varná deska udržuje skleněnou nádobu teplou po dobu 40 minut, takže si tento aromatický nápoj můžete vychutnat déle. Odnímatelný pevný filtr pokrytý zlatým povlakem nemění chuť kávy, což ji činí ještě rafinovanější. Odnímatelná rukojeť usnadňuje čištění a eliminuje problém s odkapáváním. Filtr s aktivním uhlím v nádrži na vodu zlepšuje kvalitu vody a chrání před usazováním vodního kamene. Jasně viditelná stupnice usnadňuje naplnění nádrže vodou v potřebném množství. Nakonec stojí za to věnovat pozornost mlýnku, který - ve srovnání s jinými zařízeními v této třídě výrobků - pracuje velmi tiše a v kombinaci s diskrétním procesem vaření promění přípravu kávy v příjemný a relaxační zážitek.

Konečně je čas na lahodnou kávu vyrobenou z čerstvě mletých zrn s individuálním stupněm síly - kávovar Klarstein Aromatica X rozbuší srdce milovníků kávy rychleji.

Základní informace:Plná vůně: Kávovar s integrovaným mlýnkem pro přípravu čerstvě mleté kávy24-hodinový časovač: Vaření kávy na minutu - čerstvě uvařená káva, když se probudíte a přijdete z práceIndividuální potěšení: 3 fáze mletí a funkce aroma+ s dvojnásobnou dobou vaření kávy (na vyžádání)Jednoduché čištění: Filtr v odnímatelné rukojeti pro snadné vyprazdňování bez kapáníFiltry na výběr:      Možnost použití papírových filtrů nebo přiloženého fixního filtru potaženého zlatemVynikající kvalita vody: filtr s aktivním uhlím poskytuje čistou vodu a chrání před usazováním vápenceAtraktivní design: Pouzdro z nerezové oceli v elegantním, futuristickém stylu

Vlastnosti:

stupnice hladiny vody s viditelným rozdělením na počet šálků (odstupňovaný stupeň)
Jednoduché ovládání pomocí snadno čitelných tlačítek a modře podsvíceného displeje
nastavení počtu šálků (2, 4, 6, 8, 10 a 12) pro výběr množství mleté kávy (pouze v režimu mletí)
mlýnek na 180 g kávových zrn
Zlatě potažený filtr: chuťově neutrální permanentní filtr pro optimalizaci chuťového zážitku
integrovaný filtr s aktivním uhlím v nádrži na vodu pro změkčení vody
lze použít s dříve mletou kávou
Funkce zadržování tepla až 40 minut po ukončení procesu vaření
ochrana proti kapání po vyjmutí konvice na kávu
odnímatelná nádrž na vodu
napájení: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Rozsah dodávky:
1 x kávovar
1 x skleněná nádoba
výrok

Rozměry:Rozměry 22 x 42 x 27.5 cm (ŠxVxH)Délka síťového kabelu: cca 100 cmHmotnost: cca 6 kg

Karton může nést stopy po skladování. Každý produkt kontrolujeme před odesláním.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.