FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
20 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘEŽIVOVÁNÍ PŘÍRODNÍ MLÉKA TĚLA

111,30 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 sérii
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
MOL(2)-SIB
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PŘEŽIVOVÁNÍ PŘÍRODNÍ MLÉKA TĚLA

Tělo mléko je analogické krému, má stejné vlastnosti, má tekutější strukturu. Na rozdíl od krémů v mléku méně tuku vyživuje, zvlhčuje kůži a rozděluje tenkou vrstvu bez ucpání pórů. S lehkou a jemnou strukturou je mléko snadno naneseno na kůži, rychle se absorbuje a nezanechává lepivou vrstvu. Vzhledem ke všem vlastnostem těla se mléko často používá v létě a v dopoledních hodinách, protože nemusíte čekat, dokud nebude absorbován.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus water, Rosa gallica L. water, Pinus silvestris water, Salvia officinalis water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf gel, Gliceril citrate, Lactate, Linoleate, Oleate, Glicerin, Wheat protein, Sodium lactate, Ribes Nigrum (Black Currant) seed oil, Prunus armeniaca seed oil, Vitis vinifera oil, Xantan gum, Jasminum grandiflorum essential oil, Lippia Citriodora leaf essential oil, Palmarosa essential oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Сеntaurea cyanus extract, Betula extract, licorice extract, Tussilago farfara extract, Rosa cinnamomea extract, Citrus limon extract, Rubur idaeus extract, Rubus chamaemorus extract, Amaranthus cruentus extract, Benzyl Alcohol, Potassium sorbate.

Omlazující tělové mléko založené na olejích a extraktech má skutečně kouzelný účinek na pokožku, zvlhčuje, osvěží a změkčuje. Mléko obnovuje epidermis po agresivních účincích na životní prostředí, má protizánětlivé, změkčující, antialergické a hojivé účinky. Aloe Vera gel osvěžuje a upokojuje podrážděnou pokožku, proniká hluboko do pokožky, čímž produkuje regeneraci buněk. Pšeničný protein má podobné složení bílkoviny na pokožce, pomáhá sladit její mikroreliéf. Poskytuje aktivní výživu pokožky, eliminuje loupání. Olej z černého rybízu obnovuje bariérovou funkci pokožky, účinně dodává vlhkost do nejhlubších vrstev a drží je tam, eliminuje loupání. Olej z meruňkového jádra zlepšuje krevní oběh a stimuluje produkci kolagenu. Esenciální oleje Jasmine a palmarosa hydratují a vyživují pokožku a přispívají k rychlé regeneraci buněk. Vitamin E zabraňuje stárnutí pokožky, zvyšuje její pružnost, normalizuje lipidovou rovnováhu. Výtažky z malin a morušiny zpomalují proces stárnutí pokožky, dále ji chrání před negativními účinky ultrafialového záření.

METODA APLIKACE:
Pro externí použití. Naneste malé množství mléka na čistou suchou pokožku kruhovým pohybem a rovnoměrně rozdělujte tenkou vrstvu.

PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ:
Skladujte při teplotě +5 až +25 g.

BALENÍ: 200 ml

ŽIVOTNÍ ŽIVOT: 1 rok, 3 měsíce. po otevření



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.