WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘÍPRAVA PŘÍPRAVKU PŘÍRODNÍHO LÉKAŘE

69,11 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 sérii
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
SCR(4)-SIB
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PŘÍPRAVA PŘÍPRAVKU PŘÍRODNÍHO LÉKAŘE
Pro problémovou pokožku

Dobře upravená obličej a hladká pokožka jsou znaky mládí a zdraví. Kožní buňky se neustále aktualizují, ale kvůli změnám souvisejícím s věkem a škodlivým účinkům prostředí přestávají staré mrtvé buňky aktualizovat včas. Z tohoto důvodu se pokožka stává matnou, suchou, nerovnoměrnou, jemné vrásky. Chcete-li odstranit zastaralé buňky a obnovit pokožku, použije se přirozený keramický obličej. Jemně čistí nejen dermis vrstvu mrtvých pokožky, ale také z kosmetických zbytků, prachu, mastnoty, které se nahromadily v pórech pokožky a brání kyslíku, vlhkosti a užitečné prvky k dosažení hlubších vrstev kůže.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Hippophae Rhamnoides oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Panthenol, Chamomilla recutita essential oil, Pinus silvestris essential oil, Salvia officinalis essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract,Matricaria chamomilla extract, Rosa cinnamomea extract, Menhta piperita extract, Salvia officinalis extract.

Přírodní obličejový křemen "protizánětlivý" určený speciálně pro problémovou pokožku. Díky účinných látek, podporuje hluboké čištění pórů, odstraňování vyrážky na kůži a normalizuje mazové žlázy. Při pravidelném používání jsou vyhlazené hluboké vrásky, pružnost pokožky se zvyšuje a pleť vypadá.
Marhule v drcené formě podporuje hluboké čištění pórů, zlepšuje krevní oběh, čímž stimuluje vstřebávání užitečných látek. Rakytníkový olej také snižuje zánět a podráždění, má změkčení, vyživující, osvěžující, tonizující, hydratační, ochranné a léčivé vlastnosti. Rovněž dokonale odstraňuje suchost a olupování kůže, pomáhá zlepšovat tón, elasticitu a pružnost pokožky. Bamové máslo zklidňuje pokožku tím, že působí na zanícené oblasti, eliminuje svědění a podráždění. Esenciální olej z heřmánku je ideální pro péči o citlivou pokožku, pomáhá v boji proti akné a chrání póry před znečištěním. Esenciální olej borovice odstraňuje podráždění, snižuje otoky na obličeji. Sage esenciální olej normalizuje vylučování mazových žláz a bojuje proti bakteriím na povrchu kůže. Vitamin E zabraňuje stárnutí pokožky, zvyšuje její elasticitu, normalizuje rovnováhu lipidů. Výtažky z magnolie a heřmánku mají silný baktericidní, protizánětlivý a uklidňující účinek. Výtažky z růží a mátů obsahují stopové prvky, které zlepšují buněčný metabolismus a pomáhají udržovat vlhkost v buňkách kůže dokonale.

Způsob použití:
Aplikujte na zvlhčenou pokožku, masáž lehkými kruhovými pohyby, důkladně opláchněte vodou. Nepoužívejte více než 1-2 krát týdně. Nedoporučuje se používat v případě poškození pokožky, vyhněte se okolí očí. Používejte pouze pro externí použití.

BALENÍ: 50 ± 5 ml

ŽIVOTNÍ ŽIVOT: 1 rok, po otevření 3 měsíce.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.