WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘÍRODNÍ PROSTŘEDKOVÝ PROSTŘEDKOVÝ ČÁST

67,98 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 sérii
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
SCR(5)-SIB
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PŘÍRODNÍ PROSTŘEDKOVÝ PROSTŘEDKOVÝ ČÁST
pro všechny typy pleti

Dobře upravená obličej a hladká pokožka jsou znaky mládí a zdraví. Kožní buňky se neustále aktualizují, ale kvůli změnám souvisejícím s věkem a škodlivým účinkům prostředí přestávají staré mrtvé buňky aktualizovat včas. Z tohoto důvodu se pokožka stává matnou, suchou, nerovnoměrnou, jemné vrásky. Chcete-li odstranit zastaralé buňky a obnovit pokožku, použije se přirozený keramický obličej. Jemně čistí nejen dermis vrstvu mrtvých pokožky, ale také z kosmetických zbytků, prachu, mastnoty, které se nahromadily v pórech pokožky a brání kyslíku, vlhkosti a užitečné prvky k dosažení hlubších vrstev kůže.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Persea Gratissima (Avocado) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Panthenol, Wheat protein, Litsea Cubeba essential oil, Ylang-ylang essential oil, Patchouli essential oil, Citrus aurantium amara essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera exctract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract.

Přírodní kosmetický krém "Zvlhčující a vyživující" je vhodný pro všechny typy pleti. Tento jemný smetanový obličejový křik dává pokožce zdravý a dobře upravený vzhled, zvlhčuje a vyživuje ji. Díky účinných látek, podporuje hluboké čištění pórů, odstraňuje svrchní zrohovatělou vrstvu pokožky, viditelně zlepšuje pleť. Kůže je hladká a zářící.
Marhule v drcené formě podporuje hluboké čištění pórů, zlepšuje krevní oběh, čímž stimuluje vstřebávání užitečných látek. Avokádový olej reguluje výměnu prostaglandinů, které kontrolují ochranné vlastnosti pokožky. Bamové máslo zklidňuje pokožku tím, že působí na zanícené oblasti, eliminuje svědění a podráždění. Esenciální olej z verbeny dokonale omlazuje a osvěžuje pokožku, zjemňuje obličejové vrásky a věk, poskytuje snadný liftingový efekt. Ylang-ylang éterický olej jemně a účinně dezinfikuje a tónuje pokožku, stimuluje podkožní krevní oběh, dokonale hydratuje a vyživuje buňky pokožky, pomáhá eliminovat akné. Etylalkohol pačuli odstraňuje zánět na kůži, podporuje hojení malých ran. Petitgrainový esenciální olej stimuluje uvolněnou a unavenou pleť, zvyšuje její pružnost a zpřísňuje rozšířené póry. Vitamin E zabraňuje stárnutí pokožky, zvyšuje její elasticitu, normalizuje rovnováhu lipidů. Extrakt z aloe vera pomáhá redukovat zarudnutí pokožky po agresivní expozici nebo stresu. Jablečný a hroznový extrakt zvlhčuje pokožku, eliminuje suchost a odlupování. Extrakt Echinacea zvyšuje imunitní schopnost pokožky. Rostlinný extrakt stimuluje obnovu kožních buněk a udržuje jejich mládí.

Způsob použití:
Aplikujte na zvlhčenou pokožku, masáž lehkými kruhovými pohyby, důkladně opláchněte vodou. Nepoužívejte více než 1-2 krát týdně. Nedoporučuje se používat v případě poškození pokožky, vyhněte se okolí očí. Používejte pouze pro externí použití.

BALENÍ: 50 ± 5 ml

ŽIVOTNÍ ŽIVOT: 1 rok, po otevření 3 měsíce.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.