FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘÍRODNÍ TĚŽKOVÉ OCHRANNÉ ZBRANĚ

70,68 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 sérii
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
SCR(2)-SIB
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PŘÍRODNÍ TĚŽKOVÉ OCHRANNÉ ZBRANĚ
Pro suchou a normální pokožku

Dobře upravená obličej a hladká pokožka jsou znaky mládí a zdraví. Kožní buňky se neustále aktualizují, ale kvůli změnám souvisejícím s věkem a škodlivým účinkům prostředí přestanou staré mrtvé buňky aktualizovat včas. Tato kůže vytváří matné, suché, nerovnoměrné jemné vrásky. Chcete-li odstranit zastaralé buňky a obnovit pokožku, použijte přirozený keramický obličej. Jemně čistí dermis nejen z mrtvé vrstvy pokožky, ale také z pozůstatků kosmetiky, prachu, tuku, který se nahromadil v pórech pokožky a zabraňuje kyslíku, vlhkosti a užitečným prvkům, aby se dostal do hlubších vrstev kůže.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Wheat protein, Citrus aurantium essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Aniba rosaeodora essential oil, Patchouli essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Cucumis sativus extract, Arctium lappa extract, Juglans regia extract, Urtica dioica extract, Kojic Acid, Malic Acid.

Měkké křoviny pro suchou a normální pokožku hluboce vyživují a hydratují jemnou pokožku. Jemná abrazivní báze meruňkové kosti obnovuje elasticitu, jemně odfarbí mrtvé kožní částice dermis. Komplex přírodních složek pomáhá sladit pleť, omlazovat a vyživovat s užitečnými prvky. Ošetření je vhodné pro citlivou a suchou pokožku.
ÚČINNÉ LÁTKY:
Marhule ve stlačené formě podporuje hluboké čištění pórů, zlepšuje krevní oběh, čímž stimuluje vstřebávání živin. Bambucké máslo aktivuje syntézu kolagenu, změkčuje a chrání kůži před okolím. Pšeničný protein vyhlazuje mikroreliéf na obličeji, bojuje proti prohýbání a vráskám, obnovuje vodní rovnováhu pokožky. Oranžový esenciální olej obnovuje hladkost pokožky, snižuje napětí svalů, bělí a stimuluje krevní oběh. Jasmínový esenciální olej ulehčuje kůži před sušením a peelingem, vyrovnává pleť, léčí drobné zranění a praskliny. Esenciální olej z růžového dřeva má baktericidní účinek, účinně odstraňuje alergické reakce, zarudnutí a podráždění. Stimuluje ochranné funkce pokožky. Etylalkohol pačuli poskytuje hlubokou hydrataci kůže, eliminuje olupování, obnovuje zářivost a hladkou barvu pleti. Vitamin E zabraňuje stárnutí pokožky, zvyšuje její pružnost, normalizuje lipidovou rovnováhu. Okurky a lopuchové výtažky uchovávají vlhkost, bíle a odstraňují jemné vrásky na pokožce.

Způsob aplikace:
Aplikujte na zvlhčenou pokožku, masáž lehkými kruhovými pohyby, důkladně opláchněte vodou. Nepoužívejte více než 1-2 krát týdně. Nedoporučuje se používat v případě poškození kůže, vyhněte se okolí očí. Používejte pouze pro externí použití.

BALENÍ: 50 ± 5 ml

ŽIVOTNÍ ŽIVOT: 1 rok, po otevření 3 měsíce.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.