MAY SALE
-30%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘÍRODNÝ NEBEZPEČNÝ SUROVÝ NÁSTROJ

56,50 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 sérii
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Poslední aktualizace
před 9 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PŘÍRODNÝ NEBEZPEČNÝ SUROVÝ NÁSTROJ

100% přírodní terapeutická a profylaktická zubní pasta SIBERINA poskytuje účinnou a jemnou péči o celou dutinu ústní. Zabraňuje vzhledu kazu, posiluje dásně, má antibakteriální účinek. Dává příjemnou vůni a čerstvost po dlouhou dobu. Vhodné i pro nejcitlivější zuby.

Vyrobeno z přírodních surovin vysoké kvality. Bez obsahu fluoru, SLS, parabenů, umělých konzervačních látek, látek určených k aromatizaci a barviv.

INCI: Calcium carbonate, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glucoside, Maris Sal, Citric Acid, Menthol, Xantan gum, Abies alba essential oil, Pinus silvestris essential oil, Spirulina maxima, Betula pubescens extract, Hypericum perforatum extract, Quercus robur extract, Urtica dioica extract, Tilia cordata extract, Matricaria chamomilla extract, Pinus silvestris extract.

Aktivní složky zubních pastí hrají důležitou roli, neboť jejich účinné působení závisí na kráse a zdraví vašich zubů. CARBONÁT KALCI - přírodní minerální látka je velmi jemně mletá. Poskytuje odstranění plaku a tatarku bez poškození skloviny. ZÁKLADNÍ OLEJE FIR A PINE posilují zuby a dásně, zabraňují periodontálním onemocněním. Mají silný protizánětlivý účinek. EXTRÁT DUBOVÉHO BARKU má efekt mikroplomby - "leskne" praskliny v zubní sklovině, blokuje dentální kanály, snižuje citlivost zubů. XYLITOL významně snižuje počet kariesogenních bakterií. Sladí rovnováhu kyseliny a báze v ústní dutině. Významně urychluje vstřebávání minerálů zubní sklovinou. MOŘSKÝ SOL je bohatý na stopové prvky a minerály, které mají příznivý účinek na zuby a dásně.

METODA APLIKACE:
Do zubního kartáčku naneste malé množství pasty. Masírujte zuby po dobu 2-3 minut, alespoň dvakrát denně. Po postupu vypláchněte ústa důkladně teplou vodou.

OBJEM: 50 ml

ŽIVOTNÍ ŽIVOT: 1 rok.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.