FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘIROZENÁ PO CHLLENÍ CHLADIČE

126,97 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 sérii
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
BLBR(2)-SIB
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PŘIROZENÁ PO CHLLENÍ CHLADIČE

Holicí je nucený postup pro většinu mužů a žen. Aby bylo příjemnější a pomohlo odstranit důsledky holení. Někdy při použití stroje nebo holicího strojku se štětinami byla odstraněna horní vrstva kůže a byla vystavena další vrstvě epidermis, která ještě není přizpůsobena prostředí. Upokojte pokožku a zbavte se nežádoucích účinků, můžete použít balzám po holení. Jemně vyživuje a hydratuje pokožku, dezinfikuje, obnovuje přirozenou kyselost, neumožňuje patogenní flóře ucpat do pórů. Nejlepší balzám po holení je ten, který je vybrán podle typu pokožky a ve svém složení neobsahuje chemické agresivní složky, nejlépe jednu značku.

SLOŽENÍ:
mandarinový olej, glycerylstearátcitrát, cetylstearylalkohol, arganový olej, ořechový olej, olivový olej, bambucké máslo, candelilový vosk, kyselina mléčná, D-panthenol, esenciální olej z rozmarínu, esenciální olej z máty, glycerin, vitamín E, Magnolia extrakt z aloe vera, extrakt z mořského mléka, extrakt z brusinek, extrakt z citronu, extrakt z máty, extrakt z řas, extrakt z řasy, fukus, extrakt z pampelišky, extrakt z kopřivy, extrakt z kalamusu.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (Sweet Almond), citrát glycerylstearátu, Cetearil alkohol, Arganový olej, Juglans regia semenný olej, Olivový olej, Vutyrospermium Parkii, Euphorbia cerifera (Candelilla) Vosk, Kyselina mléčná, Panthenol, Rosemary (Rosmarinus officinalis), esenciální olej Mentha Piperita, glycerin, tokoferylacetát, extrakt z kůry Magnolia officinalis, extrakt z Aloe vera, extrakt z Calendula officinalis, extrakt z oxidu kaktusu, extrakt Citrus limon, extrakt Menhta piperita, extrakt Laminaria japonica, extrakt vesiculosus, extrakt Taraxacum officinale, extrakt Urtica dioica, extrakt Acorus calamus.

Esenciální oleje a přírodní výtažky v přípravku poskytují důkladnou péči, která je schopna chránit mládí mužské pokožky, její přirozený a zdravý vzhled. ARGAN OIL vyživuje a hydratuje pokožku. Olivový olej změkčuje pokožku, udržuje vlhkost, vytváří vzduchotěsnou bariéru a zároveň nezabraňuje normální funkci pokožky. Má dezinfekční a hojivé účinky na rány. Rozmarýn ESSENTIAL OIL dokonale odstraňuje kůži, změkčuje hrubé oblasti pokožky, odstraňuje mrtvé kožní oblasti, obnovuje pružnost pokožky. PEPPERMINT ESSENTIAL OIL osvěží, "probouzí" pokožku, zvyšuje ochranné funkce epidermis. Lemon EXTRACT má bílé, osvěžující účinek, stimuluje imunitní systém pokožky.

METODA APLIKACE:
Po holení naneste malé množství balzám na kůži.

BALENÍ: 100 ± 10 ml

ŽIVOTNÍ ŽIVOT: 1 rok. Po otevření skladu 3 měsíce.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.