FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

O této položce

Vysoce kvalitní dřevo: přírodní akáciové dřevo šetrné k životnímu prostředí má vysokou hustotu, jednotnou strukturu a vysokou pevnost; dřevo má přírodní čokoládovou texturu a je elegantní; má dobré antiseptické a antibakteriální vlastnosti. Nevygeneruje se žádné přerušení.
Velká pracovní plocha: Prkénko nabízí dostatek prostoru pro krájení masa, zeleniny a ryb. Velkou přípravnou plochu lze využít také jako servírovací, snídaňové a svačinové.
Prkénko 42×33×2,5 cm s drážkou na šťávu, antiseptické dřevěné prkénko do kuchyně, antibakteriální dřevěné prkénko, kuchyňské prkénko z akátového dřeva
Stav: Zcela nové zboží.
Počet kusů na paletě: 100 kusů
Jednotková cena: 7,50 €

Multifunkční dřevěné prkénko: S drážkou na šťávu pro zachycení přebytečné šťávy, aby byl stůl čistý; lze jej použít oboustranně pro rozšíření užitné plochy. Na boku jsou dvě konkávní rukojeti pro snadný pohyb prkénka při zatížení.
Snadné čištění: Díky antibakteriálnímu dřevu, hladkému povrchu a elegantnímu designu dosáhnete dokonalého čisticího efektu během několika sekund.
Chraňte své nože: Na rozdíl od prkének vyrobených ze skla, kamene nebo jiných tvrdých materiálů dřevo chrání vaše nože. Nože tak zůstanou déle ostré a připravené k použití.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.