Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Qoltec 50277 napájecí kabel, 6 výstupů, 1,8 m šedá

290,20 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 4 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Napájecí kabel | 6 slotů | 1.8m | Šedý
Napájecí kabel | 6 slotů | 1.8m | Šedý
Jeden pás, mnoho možností

Hledáte způsob, jak připojit několik zařízení k jednomu zdroji napájení, který vám umožní uspořádat kabely, např. pod stolem, za televizí nebo v kuchyni? Nebo snad organizujete pracoviště pro sebe a své zaměstnance, např. v kanceláři nebo v dílně? Nejlepším řešením je napájecí proužek, který je k dispozici v několika variantách, což vám umožní vybrat si ten, který nejlépe vyhovuje vašim očekáváním.

Rychlé přepínání a budete pracovat hladce

Mezi našimi výrobky najdete pásky s různým počtem zásuvek a délky kabelů, což zaručuje výběr toho správného. Praktickým prvkem je vestavěný podsvícený Quick Switch, který funguje perfektně jako nožní spínač - když se rozsvítí, můžete si být jisti, že vaše zařízení dostanou svou dávku energie.

Elegantní design pro vaše pohodlí

Soklová lišta dokonale zapadne do interiérů, mezi které ji umístíte. To je možné m.in díky klasickému bílému krytu. Navrhli jsme ji na základě nejnovějších trendů, kombinujících eleganci s jednoduchostí použití. Nechte nejjednodušší každodenní předměty splynout dohromady a vytvořte harmonii.

Vaše bezpečnost a bezpečnost vašich blízkých je pro nás důležitá

Abychom chránili vás a ostatní uživatele zařízení připojených k napájecímu kabelu, vybavili jsme jej následujícími ochranami:
Ochranná klapka ve všech zásuvkách pro ochranu před dětmi je důležitá zejména v místech, kde jsou děti nedílnou součástí života,
Vyrobeno z nehořlavého PP materiálu,
Pojištění odpovědnosti za škodu.
Získejte více místa

Víme, že stále více zařízení se stává SMART a jsme si dobře vědomi počtu kabelů a nabíječek potřebných doma nebo v kanceláři. Kromě standardního domácího nebo kancelářského vybavení připojujeme k napájecímu zdroji například bluetooth sluchátka, která získala obrovskou popularitu. Prezentovaný model pásu Qoltec vám umožní uspořádat prostor tak, aby obrovitost kabelů nenarušila váš smysl pro estetiku.

Pás má úchyty, díky kterým jej můžete snadno umístit do vertikální (např. na zeď) nebo horizontální (např. pod stůl) konfigurace, čímž skryjete přebytečné kabely a lépe uspořádáte svůj prostor.

Počet E-patic: 6
Délka kabelu: 1,8 m
Zástrčka: Evropská
Zabezpečení / Filtry: Vhodné pro děti
Přepínač: Ano
Montáž: Substrát,Stěna
Barva: Šedá
Rozměry: 355 x 63 x 40 mm
Hmotnost: 0.507 kg
Další parametry:
- Maximální zatížení: 16A/230V/3680W

- Splňuje požadavky nařízení EU 2002/96/ES



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.