FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Univerzální vis vide mikrofon RALENO je vhodná pro vás v zimě. Mikrofon je dodáván se stabilizátorem, s/lv d a pouzdrem, které vás udrží v bezpečí v každé situaci. Je kompatibilní s iPhone, smartphony Android, fotoaparáty Canon EOS a Nikon DSLR, stejně jako videokamery.
Mikrofon stabilizuje gumu držáku, aby se zabránilo vniknutí hluku z okolního prostředí do zimy. Telefon instalovaný na přední straně může být vyroben k l nb z esk c tti jednou v lt st.
Mikrofon je plný zvuku a orchestrace dává hodně krist lytist n r gz t t h Mikrofon vnímám také jako prostředek, který mi večer příjemněji vyhovuje. Funkce mikrofonu zajišťuje, že zvuk hlasu nezkazí výkon, takže zvuk vlogů může být lepší.

Nett s ly: 90gFrekvence lasz: Sz menší rozsah w: 35-18KHZ +/-3dB rz kenys g: -42dB +/-1dB/0dB = lV / PJel-hlukový poměr: 76dB SPLConnect: 3,5 mm TRS s TRRS konektor M ředkvička: ?22 x 81 mm misky t: Zvuk je vybaven: Elektretová kondenzátní dýka

Obsah balení:
1 x V30 mikrofon1 x TRRS smartphone k interiér/TRS kamera k interní1 x C-t hnis 3,5 mm adaptéry k vnitřní1 x držák telefonu 1 x t útlumový článek t 1 x š r s w lv d 1 x opotřebovaný ska1 x š lv d pěna kůže t s



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.