FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

S tímto luxusním elektrickým robotem můžete vytvořit více zeleninových pokrmů, snadné a jednoduché, což je činí atraktivnějšími. Tímto způsobem získáte i děti, které si užívají výhody zeleniny.
Bez námahy jednoduše vyberte kotouč pro typ řezu, který chcete použít.

Důvody pro konzumaci zeleniny:

Zelenina obsahuje prvky, které mohou bojovat proti nemocem a zlepšit naše zdraví mnoha způsoby.
Některé důvody, proč jíst více zeleniny:
Draslík vs. sodík: Mnoho zeleniny je bohatých na draslík a pomáhá eliminovat zadržování tekutin, typické pro potraviny s vysokým obsahem sodíku. Z tohoto důvodu jíst zeleninu zabraňujeme hypertenzi a otokům břicha a nohou způsobeným zadržováním tekutin.
Tuk a kalorie: Zelenina je nízkokalorická, bez tuku, takže pomáhá udržovat váhu a bojovat proti obezitě. Výsledek: méně cholesterolu a triglyceridů, a proto méně kardiovaskulárních patologií.

Minerály: Zelenina je bohatá na minerály, jako je železo, zinek, fosfor, draslík, vápník, hořčík nebo měď, mikroživiny nezbytné pro správné fungování našeho těla.
Vitamíny, vláknina a antioxidanty: Obsah vitamínů v zelenině má velmi blahodárné účinky na naše tělo. Například vitamíny A a C udržují silnou obranyschopnost proti infekcím, zatímco vitamíny skupiny B posilují náš nervový systém. Vláknina pomáhá regulovat střevní průchod a antioxidanty výrazně zpomalují stárnutí a zabraňují vzniku některých nádorů.

RYSY
• Pracuje se 4 bateriemi.
• 4 typy čepelí:
Tenké řezání.
Silné řezání.
Julienne řezání.
Struhadlo.
Balení 30,1 x 10,8 x 11,9.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.