FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
14 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

RFID čtečka Syris RD200-M1 pro 13.56 MHz čipy Mifare,DESFire®, NTAG

2 137,37 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Slovinsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO - Apple
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
1379
EAN:
1379
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

RD200-M1 je stolní USB čtečka vyrobená důvěryhodným výrobcem RFID čteček Syris Technology Corporation a pracuje na frekvenci 13.56 MHz.

Ve výchozím nastavení se jedná o čtečku emulátoru klávesnice a čte ID čipu ve formátu 8 HEX. Čtečka obsahuje CD s mnoha nástroji, které slouží pro nastavení čtečky a software SDK.

Podporuje čtení 13.56 MHz RFID čipů podle protokolu ISO 14443 A a B a pracuje s čipy jako Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 a NFC čipy jako NTAG213, NTAG215, NTAG216 atd.

Mezi běžná použití čteček RFID RD200-M1 Syris patří identifikace osob pro aplikace docházky a další obchodní aplikace, identifikace majetku, bezkontaktní platby atd.

Vyčnívá z davu, protože je velmi spolehlivý a přichází se softwarovými nástroji, takže máte mnoho možností, jak přizpůsobit způsob, jakým funguje.

Pomocí instalační aplikace můžete nastavit formát čteného ID kódu více než 50 různými způsoby, ovládat bzučák, přidat předponu nebo postfix, nastavit jej jako "Virtual COM" nebo "AutoRead", kódovat čipy atd.

Pokud potřebujete číst ID čipu stejným způsobem, jakým čtou ostatní zařízení NFC (NFC telefony, tablety atd.), musíte nastavit výstupní formát na 14 HEX Reverse Byte. Po dokončení nastavení jej lze použít na různých platformách, včetně operačních systémů Android, Linux a Apple.

Syris RD200-M1 je stolní čtečka pro 13.56 MHz bezkontaktní čipy. Jedná se o zařízení USB plug-and-play, což znamená, že nemusíte instalovat ovladače. Ve výchozím nastavení funguje jako emulátor klávesnice, čte ID čipu a umisťuje jej na displej (uvnitř tabulky Excel, Poznámkového bloku, webové stránky, vstupního pole aplikace atd.). Dodává se se softwarovými nástroji a může být nastaven tak, aby fungoval také jako čtečka emulace sériového portu.

Možnosti instalace a nástroje sady SDK pro vývoj softwaru

RFID čtečka RD200-M1 se obvykle používá pro čtení čipového ID kódu v různých formátech a zobrazení na obrazovce. Pokud chcete číst ID čipu na virtuálním COM portu, můžete snadno změnit firmware čtečky a nastavit jej tímto způsobem. Existuje další možnost nastavení pracovního režimu čtečky a nazývá se "AutoRead", kde čtečka automaticky čte data z paměti značky RFID a zobrazuje je na obrazovce. V podstatě funguje jako emulátor klávesnice pro uložená data uvnitř paměti značek. Při kódování čipu si můžete vybrat vlastní klíč, takže uložená data nebudou čitelná pro veřejnost nebo neoprávněné uživatele. Chcete-li číst šifrovaný obsah, musíte použít stejný klíč i na čtečce. To se provádí pomocí nástrojů pro nastavení a při nastavení můžete čtečku používat na jakémkoli zařízení.

SYRIS RD200-M1 je ve výchozím nastavení čtečka emulátoru klávesnice a čte ID čipu ve formátu 8 HEX. Čtečka obsahuje CD s mnoha nástroji, které slouží pro nastavení čtečky a SDK software.
Pomocí instalační aplikace můžete nastavit formát čteného ID kódu více než 50 různými způsoby, ovládat bzučák, přidat předponu nebo postfix, nastavit jej jako "Virtual COM" nebo "AutoRead", kódovat čipy atd.

Chcete-li nastavit formát čtení stejným způsobem jako ostatní telefony a tablety NFC, musíte nastavit výstupní formát na 14 HEX Reverse Byte.

Když čtečka pracuje v režimu Virtual COM, získáte UID kód v základním HEX formátu a nelze jej změnit pomocí nastavovacích nástrojů. Musíte jej však změnit poté, a to obvykle vyžaduje nějaké programování.

Pokud umístíte stejný štítek dvakrát na čtečku v krátkém časovém období, přečte ji pouze jednou, protože má funkci "Detekce stejné karty", což znamená, že nebude číst stejnou kartu dvakrát v definovaném časovém období.

Disk CD poskytuje nástroje pro vývoj softwaru, včetně rozhraní API, ukázkových kódů pro BCB6, VB6, VB.NET a knihoven pro VC, VB, BCB, DevC a C#.

RD200 funguje na počítačích a zařízeních Apple s operačním systémem Android, i když konfigurátor je určen pouze pro PC. Pokud nastavíte čtečku na PC, zachová nastavení i na počítačích Apple a dalších platformách.

Technická specifikace

Výrobce: Syris Technology Corp.
Název produktu: RD200-H1-G

Pracovní frekvence: 13,56 MHz
Typ čtečky: stolní čtečka
Čtecí vzdálenost: do 7 cm
RF protokol: ISO14443

Rozhraní: USB
Software: CD s nástroji Configurator a SDK (API, podpora BCB6, VB6, VB.NET ukázkový program a knihovna VC, VB, BCB, DevC, C#.)

Vestavěná dvoubarevná LED a bzučák.

Funkce aktualizace firmwaru USB

Rozměry čtečky: 105 W x 72 V x 16 D (mm)
Rozměry balení: 200 W x 165 V x 37 D (mm)

Hmotnost čtenáře: 73 g
Hmotnost balení: 215 g

Vlastní kód H.S.: 8471 90 00 00

Provozní teplota: -20 °C až 65 °C 95% RH
Skladovací teplota: -30 °C až 85 °C 95% RH

Nabíjecí výkon: Standardní napájení USB (5V 500mA)


Přílohy
Stáhnout soubor syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.