FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
18 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

RINZ Hair Detox octový oplach s malinami 150 ml

od 57,48 Kč /kus cena bez daně
11,65 Kč od 48 do 96 kusů
10,69 Kč od 97 do 999 kusů
9,71 Kč od 999 do 2000 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
48 kusů
Dostupné množství
2000 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
2 dny
SKU:
328243
EAN:
4260170328243
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

RINZ Hair Detox octový oplach s malinami 150 ml

Přirozeně čistí pokožku hlavy a vlasy od přebytečného mazu, zbytků po péči nebo chemickém ošetření.
Obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů, díky regulaci pH uzavírá vlasové kutikuly a zaručuje odraz světla až do 100% pro dokonalý lesk.
Zdravé vlasy jsou lesklé, silné a při rozmotávání se nezamotávají. Je to proto, že kutikuly vlasů jsou uzavřené, povrch vlasů je vyhlazený, což zaručuje odraz světla.
Pokud mají vlasy poškozenou strukturu, ať už je to například kvůli zbytkům z péče, chemikáliím nebo tvrdé vodě, jsou matné, zamotané a elektrifikované.
Je důležité vlasy očistit, vyhladit a vrátit jim lesk.
Ingredience doporučené pro použití v přírodních produktech a navíc jedinečný zvlhčující komplex s betainem, nutriční komplex s rostlinnými bílkovinami a drahocenný malinový extrakt jsou receptem na blahodárné účinky produktu.

Součásti:
Decyl glukosid: velmi jemná forma mírně pěnivého povrchově aktivního činidla, šetrného k pokožce, rostlinného, ​​kokosového oleje a kukuřičného škrobu. Nezasychá pokožku a nezpůsobuje podráždění a glukóza je zodpovědná za zvlhčovací funkci, která také snižuje svědění nebo zánět.

Betain: přírodní aminokyselina, zvlhčovadlo, tj. Přísada vázající vlhkost, má silný zvlhčující a antistatický účinek.

Extrakt z malin (extrakt z ovoce Rubus Ideaeus): extrakt z malin bohatý na antokyany, vitamíny A, E, K, riboflavin, kyselina linolová, minerály, flavonoidy, kyseliny: organická gallová, salicylová, skořice, ferulová atd. Extrakt z malin je hlavně antioxidanty, snižují účinky volných radikálů a zabraňují poškození. Jemně čistí vlasy a pomáhá udržovat správné pH pokožky a vlasů. Díky tomu vlasy září zdravým leskem.
Hydrolyzované rostlinné proteiny: hydrolyzované, tj. Rozložené na menší molekuly, proteiny jsou přírodní proteiny, které pomáhají obnovit poškozenou strukturu vlasů, aniž by ji vážily. Proteiny jsou zdrojem vitamínů a aminokyselin, zvlhčují a „opravují“ poškozené a matné vlasy.

Jak používat: Naneste oplach na umyté vlasy, vmasírujte a důkladně opláchněte. V případě potřeby použijte kondicionér.

Složky INCI: Aqua, Decyl Glucoside, Betain, Acetum, Rubus Idaeus Fruit Extract, Parfum, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Oleate, Benzylalkohol, Kyselina dehydooctová, Hydrolyzovaný rostlinný protein, Kyselina citronová, Benzoan sodný



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.