FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

ZAHRADNÍ HADICE

Hadice je k dispozici v zelené nebo modré barvě. + multifunkční sprej ZDARMA!

(vybraná barva by měla být uvedena pouze na formuláři Allegro dostupném po zakoupení - informace pro prodávajícího, při absenci vybrané barvy nebo nedostatku informací bude zaslána náhodná barva)

Další délky hadic a mnoho dalších zajímavostí jsou k dispozici v našich dalších aukcích nebo v záložce "všechny produkty prodejce". Jedná se o inovativní zahradní hadici, která se automaticky vysune pod vlivem vody 3krát z původní délky! Již unavené z těžkých a zkroucených zahradních hadic nejsou praktické, je obtížné je natáhnout, ohýbají a propichují nebo blokují tlak vody, což přerušuje vaši práci. Hadice z pružné polyesterové pásky, latexu a ABS plastu.

Tato kombinace vám poskytne lehkost a malý objem a hmotnost výrobku. Hadice se rozkládá sama, stačí připojit proud vody. Po vypnutí se had vrátí do původní polohy. Ideální pro všechny domácí a zahradní práce! Nepostradatelné v domácí garáži, zalévání, kropení, zavlažování zahrady, mytí auta, terasy, podlahy, koberce. Hadice pracuje na tlaku vody od 1.5 - 7bar (normální tlak vody v domech je 2-3 bar)
Kromě toho lze hadice vzájemně kombinovat! (konektor pro připojení ZDARMA součástí balení). Kromě toho sada obsahuje multifunkční postřikovač se 7 režimy a funkcí zámku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.