FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ruční mixér Royalty Line - mixér - 700 W - černý - ruční mixér

Tyčový mixér s odnímatelnou mixovací nohou je ideálním mixérem pro hladké pyré, mixování a krájení potravin. Vysoký výkon tohoto tyčového mixéru zajišťuje, že nemusíte mixovat dlouho a vše je připraveno během okamžiku! Velmi snadno se také čistí pomocí snadno vyjímatelné míchací patky.

Vaše výhody:
✓ Vše rychle a snadno promíchejte
✓ Vysoká rychlost
✓ Snadné čištění
✓ Ergonomický tvar
✓ Míchací patka odolná proti stříkající vodě

Vše rychle a snadno promíchejte
Tyčový mixér se 700 W výkonným stabilním motorem efektivně zvládá mnohostranné mixovací úkoly. Ostré čepele z nerezové oceli stříhají rychle a snadno. Je ideální pro dětskou výživu, polévky a mléčné koktejly.

Vysoká rychlost
Díky energeticky úspornému 700 W motoru má mixér vysokou rychlost, díky níž můžete míchat potřebné přísady s jedním nastavením.

Snadné čištění
Mixovací nohu ponorného mixéru lze snadno rozebrat a mýt v myčce. Po dokonalém promíchání ingrediencí můžete základnu mixéru snadno odpojit otočením doleva. Poté můžete mixovací nohu snadno umýt nebo dát do myčky. Je také snazší skladovat ve vaší kuchyňské skříňce odpojením základny mixéru.

Ergonomický tvar
Tyčový mixér má ergonomickou rukojeť, a proto se s ním velmi dobře mixuje. Zapojte ponorný mixér do zásuvky a začněte rychle mixovat.

Míchací patka bez stříkání
Tyčový mixér má mixovací nohu bez stříkání. To znamená nejen si užít perfektní výsledek pyré, ale také udržovat vaši kuchyni čistou a bez stříkající vody.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.