FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
10 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Různé velikosti/barva čtvercové bambusové lamely/pásy pro kutilské projekty (délka: 160 cm) - Velkoobchod

od 15,02 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 50,05 Kč

Bude vyjednáno
0,90 Kč od 1 do 100 kusů
0,80 Kč od 200 do 400 kusů
0,70 Kč od 800 do 1600 kusů
0,60 Kč od 3200 do 6400 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
2 502,66 Kč
Dostupné množství
3000 kusů
Stát
Čína
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
BSTC20201
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Specifikace produktu:
K dispozici v přírodní bambusové bílé a karbonizované hnědé barvě. Nejdůležitější je, že nákupem a prodejem kteréhokoli z mých produktů můžete snadno vytvořit organický cyklus svého vlastního podnikání a generovat dlouhodobý, stabilní a rostoucí peněžní tok, čímž se hodnota finálního produktu alespoň 5-10krát zvýší.
Smíšené objednávky jsou přijatelné. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho velikostí a různých cen, zveřejněná cena je nejnižší, takže pokud potřebujete různé velikosti, kontaktujte mě prosím včas.

Nejdůležitější je, že nákupem a prodejem kteréhokoli z mých produktů můžete snadno vytvořit organický cyklus svého vlastního podnikání a generovat dlouhodobý, stabilní a rostoucí peněžní tok, čímž se hodnota finálního produktu alespoň 5-10krát zvýší.
Výběr velikosti: Vyberte si preferovanou šířku a tloušťku v cm (1 palec = 2.54 cm).
Všestrannost použití:
Tyto bambusové proužky jsou ideální mimo jiné pro výrobu klecí pro domácí mazlíčky, bambusových muškařských prutů a opravy nábytku v autě.
Díky svým rozmanitým velikostem a bambusovému vláknu s vysokou hustotou na jedné straně jsou zvláště vhodné pro výrobu draků, luceren a dalších inovativních předmětů.
Proužky jsou řezány z blízkosti povrchové vrstvy bambusu, která se může pochlubit vyšší hustotou bambusového vlákna.
Kvalita a flexibilita:
Všechny proužky jsou ošetřeny vysokoteplotní sterilizací a jsou ponechány nelakované, aby si zachovaly svou přirozenou krásu.
Mohou být ohnuty do půlkulatého tvaru a při správném zahřátí mohou být dokonce zcela zaobleny. Prozkoumejte naši komplexní kolekci čtvercových bambusových lamel/pásů, které jsou ideální pro řadu kutilských projektů, včetně stavby kánoí a kajaků, dveřních a okenních rámů, fotorámečků a dalších. Tyto proužky, které jsou k dispozici ve velkoobchodním množství, nabízejí všestrannost a kvalitu pro fandy i profesionály. Objednávání a doprava:
Doba zpracování: 4-5 dní.
Doručení: Přeprava obvykle trvá přibližně 2-4 týdny prostřednictvím letecké pošty China Post. U větších objednávek je k dispozici námořní/vlaková doprava, která trvá přibližně 5-8 týdnů.
Přeprava se vypočítává na základě hmotnosti a objemu, a to expresní poštou a leteckou přepravou. Pokud přesáhne 20 kilogramů, bude přepravován po moři nebo železnici. Jedná se o službu door-to-door se sledovacím číslem, kterou můžete kdykoli sledovat online. Vlastní požadavky jsou vítány.
Vlastní velikosti: Můžeme vyrobit pásy dlouhé až 2 metry pro námořní dopravu. V případě jakýchkoli speciálních požadavků na velikost nás prosím kontaktujte.
Děkujeme, že jste zvážili naše bambusové lamely/pásy pro své kreativní úsilí. Těšíme se, že vám poskytneme vysoce kvalitní materiály pro váš další projekt.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.