FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Chytré hodinky S8 Pro růžové

189,44 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 378,88 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm3950
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Zde jsou další chytré hodinky na trhu, S8 Pro. Je to vynikající telefon, který přichází s mnoha zdravotními a fitness funkcemi, včetně vestavěné podpory GPS.

Volání přes Bluetooth
Podpora GPS ve sportovním režimu
Chytré notifikace
Zdravotní funkce

Design a displej
Chytré hodinky mají plochý rám ze slitiny zinku, což je předpokládaný design pro modely řady 8. S8 Pro Max měří 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, má kovový rám s korunkovým knoflíkem a knoflíkem ve tvaru pilulky na boku. Zařízení váží jen kolem 51 gramů a je vybaveno sportovním řemínkem.
Má dotykový displej s vysokým rozlišením a 2.02palcovým IPS LCD displejem. Dostal rozlišení 240 x 280 pixelů, dobrou přesnost barev a široké pozorovací úhly. Vyznačuje se tenkým černým rámem a 2,5D ochranou tvrzeného skla na horní straně.
Celý rám těla je kompaktní a plně vodotěsný s krytím IP68. Splňuje denní hodnocení voděodolnosti, je odolný proti stříkající vodě, dešti a prachu.

Hardware
Pokud jde o hardware, chytré hodinky běží na čipu Realtek RTL8762, což je vysoce výkonný čip s nízkou spotřebou. Má také senzory HR, BP a SpO2. Má Bluetooth volání a 200 mAh baterii s pohotovostní dobou 15-20 dní. Jak je vidět z hardwaru, chytré hodinky jsou nabité nejen základy, ale také pokročilými funkcemi.

Chytré hodinky jsou skvělou volbou pro sportovce, protože dokážou sledovat více sportů pomocí vestavěného GPS sledování. Profesionální pohybový algoritmus chytrých hodinek a podpora více sportů vám umožní procvičovat vše od chůze po běh, badminton, jízdu na kole, skákání přes švihadlo a jógu. Chytré hodinky sledují kroky, dobu tréninku, spotřebu kalorií a také srdeční frekvenci, což vám umožní sledovat efektivitu tréninku a pokrok.

Bluetooth volání a hlasová podpora
Ve spojení s vestavěným reproduktorem a mikrofonem, pokročilým Bluetooth 5.2, chytré hodinky podporují hovory Bluetooth. Uživatelé mohou volat přímo na chytrých hodinkách, uživatelé mohou také přijímat telefonní hovory. Chytré hodinky podporují protokol hovorů, telefonní seznam, tlačítka vytáčení. Díky podpoře hovorů nikdy nezmeškáte hovor a nemusíte vytahovat telefon z kapsy jen proto, abyste mohli přijímat nebo vytáčet hovory.

Chytrá připomínka Push notifikace
Přijímejte SMS nebo hovory s chytrým připomenutím. Můžete přijímat SMS zprávy nebo zprávy aplikací. Chytré hodinky podporují QQ, WeChat, Facebook a několik dalších služeb.
 
Další funkce dostupné na vašich chytrých hodinkách
 S8 Pro Max jsou chytré hodinky, podporují ovládání hudby, budík, počasí, stopky, najít telefon, časovač a předinstalované ciferníky.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.