FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

S8 Pro smart ra k

189,44 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 378,88 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm3951
Poslední aktualizace
před 3 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Zde je chytřejší na trhu, S8 Pro. Je to výjimečný, který má spoustu fitness funkcí, včetně GPS, které jste vložili.

Bluetooth h v s
GPS a sportovní zemm dban
Chytrá rtes t s s t s
Funkce c t


Design t s displej
smart ra má plochou zinkovou televizi, která má stejný design na modelech řady 8. S8 Pro Max má m čepele 46.0 mm x 31.50 mm x 9.65 mm, f m v zas, korunkové tlačítko a boční tlačítko ve tvaru pilulky n l v. Každý z nich váží 51 gramů a je vybaven sportovním tělem.
Má vysoké rozlišení s rint k fly time, 2.02 h Vin IPS LCD k létat. 240 x 280 pixelů rozlišení st, j sz čtyři body s peek si sz dostat příjem. V je jednoduchý černý rám a horní část je 2,5D tvrzený konec a n je 2,5D kalený rám.
Celotělový rám je kompaktní a má IP68 min s t ssel. Odpovídá denní klasifikaci v z ll s gi, fr ccsen s ll a ll s por ll.

Hardware
Pokud jde o hardware, inteligentní r n běží na čipu Realtek RTL8762, nízkém výkonu s, velkém plném čipu tm ny. Má také HR, BP s SpO2 rz. Má baterii Bluetooth-h v ssal s 200 mAh s životností baterie 15-20 dní. Stejně jako u hardwaru je inteligentní RA nabitý nejen základy, ale také pokročilými funkcemi.

Ten chytrý je velmi dobrý ve sportu, protože může používat více sportovních překážek. Chytrý ra profesionální pohybový algoritmus s t bb sport g t s a t i na procházce od běhu syn, badminton z syn, ker kp roz son, skákání k telez sen s j g n t val cvičení st. Chytří lidé sledují vaše dovednosti, trénink, srdeční tep a srdeční tep, takže můžete sledovat své nejmenší.

Bluetooth h v s s zvuk mogat s
S mikrofonem a pokročilým Bluetooth 5.2 podporuje smart r t Bluetooth hodně. Uživatelé mohou začít sázet hodně přímo na chytrých telefonech. Smart ra t podporuje h v snapl t, phone ny, t rcs z tlačítka. S h v mnoho t mogat s nikdy nezmeškáte jediné h v sr l a nemusíte vytahovat telefon z kapsy b l pouze h v mnoho megv s s nebo t rcs z s.

Inteligentní eml ruka Push rtes t s s
Přijímejte SMS nebo h v hodně inteligentní eml ruku s ním. Můžete přijímat SMS zprávy nebo použít hudbu s. Smart ra t podporována QQ, WeChat, Facebook a dalšími.

Inteligentní r n el rt h h
S8 Pro Max je chytrý na to, podporuje hudbu diriguje rl s t, brest r t, id j r st, stopky r t, telefon hledá st s, id z t t t .



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.