FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) spojuje všechny funkce internetu a výhody online komunikace v jediném přenosném zařízení. Kromě toho je vyvinut s nejnovějším operačním systémem s nejnovější verzí Android Ice Cream Sandwich a má rozsáhlé možnosti připojení, které vám nabídnou bezkonkurenční výkon a jedinečnou použitelnost.



Funkce:

- Android 4.0TM

S nejnovějším operačním systémem Android, Ice Cream Sandwich, si užijete všechny jeho nové funkce a aplikace. Díky vylepšenému výkonu budete mít optimalizovaný webový prohlížeč, rychlejší odezvu a plynulejší přechod mezi obrazovkami, což vám poskytne nejlepší použitelnost.



- Vysoký výkon

GALAXY Tab 2 (7.0) je poháněn výkonným dvoujádrovým procesorem s frekvencí 1,0 GHz, který poskytuje maximální výkon i v těch nejnáročnějších aplikacích, takže se vyrovnáte se svým dynamickým životním stylem.



- Spousta multimediálního obsahu

S Centrem čteček zapomenete na nošení knih s sebou a užijete si potěšení z digitálního čtení se stovkami elektronických knih na obrazovce. Music Hub vám nabízí kompletní hudební obchod, kde najdete své oblíbené skladby. A konečně, s Game Hubem budete mít sklad prémiových her a her pro více hráčů, do kterých se můžete vydat a skočit do akce kdekoli a kdykoli budete chtít.



- Snadná a zábavná komunikace

ChatOn vám umožňuje zůstat ve spojení se svými přáteli a rodinou napříč zařízeními a platformami dynamičtějším a expresivnějším způsobem díky jedinečným funkcím, jako jsou skupinové chaty, streamování médií a další. Využijte každý okamžik naplno díky skupinovým videokonferencím Google+ Hangouts, které jsou stejně snadné, jako když do někoho narazíte na ulici.



- Tenký a lehký

Tablet se správnou velikostí a hmotností, který si můžete vzít všude s sebou.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.