Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ponořte se do svého vlastního světa
Ztraťte se v tom, co máte rádi. Galaxy Buds2 otevírají nový svět zvukových zážitků s dobře vyváženým zvukem, bezkonkurenčním pohodlím, ANC a bezproblémovým připojením k vašemu telefonu a hodinkám. Snadnější ovládání a lepší zpětná vazba vás pohltí při cvičení, hraní her nebo jamování do rytmu.
Vynechejte hluk z konverzace
Tři mikrofony a vestavěná jednotka pro snímání hlasu vám pomohou uskutečňovat čistší hovory, zatímco řešení založené na strojovém učení filtruje nežádoucí zvuk, takže můžete lépe sdílet svůj svět s rodinou a přáteli. Konstrukce s nízkým výstupkem minimalizuje rušení větrem, aby vaše venkovní hovory byly jasné.
Vyberte zvuk, který chcete slyšet
Dva mikrofony detekují okolní hluk, zatímco aktivní potlačení hluku blokuje nežádoucí zvuk. Hluk na pozadí lze snížit až o 98 %, abyste se mohli plně ponořit do hudby, her, audioknih a oblíbených podcastů.
Získejte 360° zvuk a nechte se zcela pohltit
Technologie 360 Audio vás obklopí zvukem, zatímco technologie Dolby Head Tracking™ přináší neuvěřitelný trojrozměrný zážitek z poslechu. A díky Dolby Atmos® je zvuk výjimečně detailní, takže můžete dělat víc než jen poslouchat – budete cítit, jak se před vámi odehrává příběh.
Zvuky šité na míru vašemu vkusu
Každý váš zvukový zážitek je s Galaxy Buds2 přizpůsoben vašemu vkusu. Díky šesti různým nastavením ekvalizéru, ze kterých si můžete vybrat, najdete svůj vlastní dokonalý a živý zvuk, který vás pohltí.
Nejlehčí sluchátka, jaká kdy Samsung vyrobil
Galaxy Buds2 jsou lehká (každý o hmotnosti 5 g) a udrží hudbu v uších i při tom nejaktivnějším životním stylu. Díky třem velikostem měkkých, pružných silikonových koncovek si můžete najít přizpůsobení, abyste získali co nejlepší zážitek z ANC. Najděte svůj střih pomocí nabídky "Test usazení sluchátek" v aplikaci Galaxy Wearable.
Spousta času na hraní, ať jste kdekoli
Ať už sledujete své oblíbené pořady, prohlížíte si seznam skladeb nebo si užíváte pobyt venku, sluchátka Galaxy Buds2 vás udrží ve spojení a pohodlí po celý den. Dlouhá výdrž baterie vám poskytne až 5 hodin přehrávání a dalších 15 hodin s plně nabitým pouzdrem.
Přepínejte, aniž by vám cokoli uniklo
S funkcí Auto Switch je pohyb mezi zařízeními Galaxy snazší než kdy dříve. Přejděte od sledování filmu na tabletu k přehrávání hudby na Galaxy Watch4 – to vše bez použití rukou. Galaxy Watch4 také podporují funkci Quick Buds Control 8, která vám pomůže zapnout nebo vypnout ANC nebo zkontrolovat výdrž baterie přímo na zápěstí.
Technická specifikace:
Audio a video:

Počet mikrofonů: 6
Okolní zvuk: Ano
Aktivní potlačení hluku: Ano

Připojení:

Verze Bluetooth: Bluetooth v5.2
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP

Senzory:

Akcelerometr
Gyroskopický senzor
Hallův senzor
Senzor přiblížení
Dotykový senzor
VPU (jednotka pro snímání hlasu)

Fyzická specifikace:

Rozměry sluchátek (VxŠxH): 20.9 x 17.0 x 21.1 mm
Hmotnost sluchátek: 5.0 g
Rozměry pouzdra (V x Š x H): 27,8 x 50,0 x 50,2 mm
Hmotnost pouzdra: 41,2 g

Baterie:

Odnímatelné: Ne
Doba použití (AOD vypnuto): 5 hodin
Doba hovoru/hlasový hovor: 3.5 hodiny
Kapacita baterie (sluchátka): 61 mAh
Kapacita baterie (pouzdro): 472 mAh

Služby a aplikace:

Připojení Bixby: Ano

Obecné informace:

Kompatibilní specifikace smartphonu: Android 7.0 ↑, 1,5 GB ↑

Obsah balení:

Nabíjecí pouzdro
Sluchátka
Špunty do uší (S, M, L)
Stručný návod
USB kabel



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.