FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Silikonová omítka

19,61 Kč /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
25 kilogramů
Dostupné množství
10000 kilogramů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525610
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jedná se o dekorativní omítka strukturovaná, dívat se "kůra" založený na acri¬lo-styrenové disperze, silikonových aditiv, pigmentů a mramorové granule jsou určeny pro exteriérové ​​i interiérové ​​povrchy. Může být použita na jakémkoliv povrchu minerální bázi: normální omítky, sádrové omítky, beton, sádrokartonové desky a starých nátěrů. Je odolný proti povětrnostním vlivům, vysoce odolná vůči mechanickému nárazu, nárazu, otěru a poškrábání. Aktivovat samočisticí (picături¬le roli voda dolů fasádu, čímž se částice nečistot)

Základní Podklad: podklad musí být dokonale suchý, hladký, čistý, bez prachu a bez tuku bez volných částic. Opravené plochy musí mít stejnou strukturu jako že stávající plochy.

Aplikační instrukce: povrchy musí být opatřeny základním nátěrem omítky nátěrem nejméně 24 hodin před nanesením dekorativní omítky. Povlaky jsou aplikovány rovnoměrně, a to neředěný pref¬erabil stejné šarže s nerezovým hladítkem (oceli float) ve vrstvě tenké (optimální tloušťka vrstvy by mělo být co nejblíže k průměru granulí). Oba přebytek a nedostatek významných strukturálních příčin, které mohou vyvolat rozdíly a barevné rozdíly. Strukturování (získání konkrétní problém) je prováděno pomocí plastového plovák. Můžete zvolit rozložení, směr a tvar drážek v závislosti na tom, jak budete mít struktury (vertikální, horizontální, kulaté, nepravidelné, atd.). Vždy odstraňte přebytečný materiál z plastového hladítka. Aplikace musí být kontinuální, jako je tomu v případě dlouhé čekací doby se materiál začíná schnout. Tvorba konstrukce musí proběhnout bezprostředně po aplikaci, před sušením startu. Tento materiál není přímo použitelné na přímém slunci nebo na větrném nebo je-li déšť nebo mráz riziko, protože by mohlo dojít během nanášení a sušení, praskání a barevných rozdílů. Podkladu a teplota vzduchu by měla být mezi + 5 ° C až + 25 ° C

Doba schnutí povrchové (touch): 04:00, suchost (koule): 72 hodin. Hodnoty jsou uvedeny na teplotě 20 ° C a relativní vlhkosti vzduchu 60%. V prvních 24-72 hodin po aplikaci, bude plocha být chráněno před deštěm, sněhem, mráz atd. Měrné spotřeby: 2,4- 2,8 kg / m². Spotřeba jsou relevantní pro dokonale hladký povrch. Spotřeba se liší v závislosti na síle vrstvy a charakteristikách podkladu. Balení: ma¬terial plastový kbelík s obsahem 25 kg. Skladování: Skladujte v chladném, suchém, Teplota praní mezi 5 ° C - 30 ° C v původním obalu, neotevřené. Trvanlivost: 24 měsíců od data výroby v souladu s podmínkami balení a skladování. Viz datum výroby a šarži označenou na obalu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.