FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Skilon Y16 smart kark t černá

151,43 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 302,85 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Swatch
SKU:
holm6827
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Základní param prostory:
Model 1: Y164. K popílku m louka: 0,96 h velyk5. Rozlišení s: 240 * 2406. Čip: SYD8810+FR30297. RAM + Flash paměť ria: 24KB + 256KB8. Bluetooth: 4.09. Kapacita baterie tor s: 180mAh10. T lt si m d: t lt s: USB11. T lt si id : 1.5h12. Životnost baterie: 7 dní13: Jednou stiskněte tlačítko s14. V z ll : IP67 (ne f rd s).15.APP: Fitpro16. Systémy koupit: Android5.0 + / IOS9.0 +17.Hock p nt m rete: celková délka 250MM, ll že délka 120-200MM

K rj k poznámka, že smart ra t t je is p ntba p tve. P ntot žil vol tva t t i on o f p r o v i c k ý c h balíček nezahrnuje!

Le r s:
M ret náramku: 1.1.1.1:
Chytrá ruka na fitness má plán, který udržuje ss ri s v i a t i na obloze. ALV Swatch / inteligentní brest Funkce Ra dělá to lepší rz probuzení ALV st s analyzuje ALV s min s g t.

Zápěstí je vyrobeno z materiálu TPU, který je pohodlný na nošení.
Dávejte pozor na oblohu ss g t: S vrhythm / v rnyom s / v r oxig nsinj věnovat pozornost se, l práce eml ruka , spánek sk veterinář .

Seg ts get zajišťuje školení: L p ssz ml l , t vols g, el golt kalria, sportm dok.
Poskytuje pomoc pro každodenní existenci: Bluetooth telefonh v mnoha, přehrávání hudby s rl se na telefonu, synchronizovat l si rtes t sek, bej v h v mnoha eml sluchátko, brest , k sz l kkeres s, hudební přehrávač tsz s, stopky ra, zvedání zápěstí se na brest s, jeden ni tváře, atd.

Funkce k: Po v s, hudba, l p ssz ml l , k z ss gi s ramp s, inteligentní eml ruka , t voli nid z t , např szs gmonitor s, informovat ci push, fitness stopa veterináři, alv sanazz s, otočit zápěstí j t a k popílek felder t s na mobilní telefon hledat, l p ssz ml l s, id j r s el zpětná vazba s, bluetooth hudba, t bb sport g, t voli f nyk pez s, informovat ci eml ruka , alv smonitor s, mobilní telefon vyhledávání s, t rcs z s push.

Jazyky:
N zze jazyky: angličtina, jednou s k nai, italština, portugalština l, španělština, francouzština, g r g, ruština, t r k, n met, ukr n, arabština, arabština, thajština. Jazyky: angličtina, jednou s k nai, italština, portugalština l, španělština, francouzština, g r g, ruština, t r k, n met, ukr n, arabština, thajština.
Poznámka: Vzhledem k f ny s a k popílku bude p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p K rj k, dovolte mi mírné m retk l nbs dostat.

Balíček obsahuje:

Balíček obsahuje následující prvky: 1 x Y16 smart kark t 1 x Uživatel l i k nyv



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.