FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

SKLENĚNÝ ŠÁLEK MIXÉR 800W 5HLADINA DRTÍ LED

662,01 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
837 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Pošlete zprávu Zavolejte

SKLENĚNÝ ŠÁLEK MIXÉR 800W 5HLADINA DRTÍ LED - popis


ADLERBiller BALE BLENDER je účinné zařízení pro rychlé mletí a míchání potravinářských výrobků. Byl vyroben ze skla - je to mnohem zdravější řešení pro naše tělo než plast. POHODLNÉ PŘIDÁVÁNÍ PRODUKTŮ BĚHEM PRACOVNÍ DOBY! Otvor je uzavřen zátkou z průhledného plastu. Snadné nalévání drcených potravin je zajištěno tvarovaným výtokem a pohodlnou rukojetí džbánu.

VÝHODY BMIXÉRU:5 RYCHLOSTNÍCH ÚROVNÍ + FUNKCE PULZNÍHO DRCENÍ LEDU NIERDZEWNEJ1.5L OCELOVÁ BRUSKA NA LED SKLENĚNÉ POHÁRY VYTVOŘENÉ VE SPODNÍ ČÁSTI ZÁKLADNY S LOPATKAMI A NA HORNÍ ČÁSTI ZAŘÍZENÍ OBSAHUJÍCÍ MOTOR ZAJIŠŤUJÍ BEZPEČNÝ PROVOZČTYŘI NOHY SE ZVĚTŠENOU PLOCHOU POVRCHU VYBAVENÉ GUMOVÝMI PŘÍSAVKAMI ZARUČUJÍ STABILNÍ PROVOZ

~ UDĚLEJTE TO, CO CHCETE! MIXÉR LZE POUŽÍT K PŘÍPRAVĚ POLÉVEK, MLÉČNÝCH POKRMŮMMASOOVOCEOVOCEZELENINASTROUHÁNÍ DĚTSKÝCH INGREDIENCÍ A ROZDRCENÍ LEDU A MNOHA DALŠÍCH POKRMŮ A PRODUKTŮ.

~ 5 ÚROVNÍ RYCHLOSTI Šálkový mixér má rychlosti spínané pomocí knoflíku1 – POMALÉ OTÁČENÍ UMOŽŇUJE ŘEZÁNÍ VĚTŠÍCH KUSŮ VÝROBKŮ A LODUPprodukty jsou drceny a nastaveny do rychlého otáčení. Tvar džbánu a čepelí umožňuje také vertikální míchání.2-4 – STÁLE RYCHLEJŠÍ OTÁČENÍ S ROSTOUCÍM VÝKONEMSchopnost přizpůsobit mletí a míchání typu produktů, které se právě míchají5 – RYCHLÉ ORBOTY S MAXIMÁLNÍM VÝKONEMZajišťuje intenzivní míchání drcených produktů. PULZNÍ FUNKCE - DOČASNĚ ZVYŠUJE OTÁČKY, PŘERUŠOVANÝ PROVOZ ZAŘÍZENÍ S MAXIMÁLNÍM POČTEM OTÁČEK.

~ VYSOCE KVALITNÍ PRODUKT! Moderní, stříbrná a černá, bude fungovat v každé kuchyni. Díky tomu můžeme snadno rychle připravit lahodný koktejl. ZÁKLADNÍ SKŘÍŇ OBSAHUJÍCÍ MOTOR JE VYROBENA Z NEREZOVÉ OCELKnoflík, jeho rám, horní povrchová úprava části obsahující motor a základna s lopatkami jsou vyrobeny z černého plastu. Čtyři nohy v černé barvě doplňují elegantní vzhled zařízení.1,5-LITROVÁ NÁDOBA S 4 VNITŘNÍMI ŽEBRácky profilováním lopatek a tvarem vnitřku drtící nádoby zajišťují homogenní hmotu z produktů rozřezaných na větší kusy, uspořádané ve vrstvách. VÍKO DŽBÁNU S KULATÝM OTVOREM UPROSTŘEDVEKVÍČKO PRO UZAVŘENÍ NÁDOBY JE VYROBENO Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU. Základna džbánu z černého plastu je vybavena 4-paprskovou čepelí z velmi odolné nerezové oceli.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY:MAXIMÁLNÍ VÝKON - 800WNOMINAL VÝKON - 600WVOLTAGE - 220–240V ~50/60 HzVÝROBCE - ADLERVÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM OBALU MÁ NÁVOD V POLŠTINĚ A MNOHA DALŠÍCH.


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Způsob dopravy

  • Vlastní odběr
  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.