FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Rysy:

Osobní zvuk s aplikací Skullcandy
Drtič Nastavitelné smyslové basy
40 hodin výdrže baterie + rychlé nabíjení
Ovládání stopy a hlasitosti
Vestavěná technologie hledání dlaždic
Skládací a skládací naplocho

TAKOVÝ ZVUK JSTE JEŠTĚ NESLYŠELI.
Připravte se zažít patentovanou sílu Crusher Bass - nyní v kombinaci s dokonalým přizpůsobením zvuku Personal Sound našimi partnery ve společnosti Audiodo™. Takovou hudbu a filmy jste ještě nikdy neslyšeli. Protože nikdy předtím nic takového nebylo.
DRTIČ BASŮ: NIC SE NEVYROVNÁ.
Skullcandy Crusher je originální, jedinečný pohlcující smyslový basový zážitek. Posunutím posuvníku dolů získáte jemnější basy. Otočte to tak, aby vám opravdu chrastily kosti. Crusher Evo je navíc vybaven vylepšením kvality zvuku oproti původnímu Crusheru, takže zažijete ještě širší škálu hlubších a bohatších basů.
NALAĎTE SE NA SVŮJ SLUCH POMOCÍ APLIKACE.
Nikdo neslyší stejně. To je důvod, proč je Crusher Evo vybaven osobním zvukem. Rychlým testem v reálném čase v aplikaci Skullcandy si vytvoříte osobní zvukový profil, který je uložen ve sluchátkách, aby optimalizoval úrovně zvuku právě pro vás.
ZVUK OPTIMALIZOVANÝ PRO VÁS.
Technologie Audiodo™ v aplikaci Skullcandy analyzuje sluch ve vašem levém a pravém uchu a poté automaticky upraví zvuk na optimální úroveň pro váš konkrétní sluch.
NEBOJ. MÁTE DLAŽDICE.
Crusher Evo je vybaven vestavěnou technologií hledání dlaždic™. Pokud někdy ztratíte sluchátka, můžete je snadno "zazvonit" z aplikace Tile. Takže to, co se mohlo zdát ztracené, je nyní rychle nalezeno.
VELKÝCH, TLUSTÝCH 40 HODIN VÝDRŽE BATERIE.
Nemáte čas zapojovat sluchátka pokaždé, když se otočíte. To je důvod, proč je Crusher Evo navržen s plnou výdrží baterie 40 hodin. Navíc, kdykoli se vybijete, funkce Rapid Charge vám poskytne další 4 hodiny poslechu po rychlém 10minutovém nabíjení.
Technická specifikace:

Typ sluchátek: Bluetooth® přes uši
Typ připojení: Bluetooth® 5.0
Impedance: 32 ohmů ±15%
Průměr ovladače: 40 mm
THD:



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.