FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
11 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Tracer Stilo jsou bezdrátová sluchátka do uší, která nabízejí bezdrátové pohodlí, které oceníte v každé situaci. Ať už jste uprostřed vzrušujícího hraní své oblíbené počítačové hry nebo během náročného kardio tréninku, sluchátka Tracer vám umožní vychutnat si oblíbenou hudbu bez rozpaků. Navíc díky vysokokapacitní baterii nemusíte odpočítávat do dalšího nabití.

• Aktivní redukce šumu
• Technologie Bluetooth 5.0
• 40mm měniče
• Baterie s dlouhou životností
• Podpora profilů Bluetooth
• Zabudovaný mikrofon
• Chrániče sluchu vyrobené z materiálu příjemného na dotek

Ticho, když to potřebujete
Díky systému ANC, který minimalizuje nežádoucí hluk, se rychle izolujete od okolního hluku. Sluchátka Tracer snižují hluk na pozadí, i když neposloucháte hudbu.

Pohodlné ovládání
Bezdrátová sluchátka Tracer Stillo jsou vybavena technologií Bluetooth 5.0, díky které spolupracují se smartphony a tablety v dosahu 10 metrů.

Neomezená hudba
Sluchátka Tracer Stillo mají výkonnou 300mAh baterii, která vám poskytne až 15 hodin nepřetržitého přehrávání vaší oblíbené hudby nebo telefonních hovorů. V pohotovostním režimu mohou sluchátka pracovat až 180 hodin, takže je nemusíte stále nabíjet.

Revoluční zvuk
Užijte si čistý a výkonný zvuk. Velké a výkonné měniče o průměru 40 mm zabudované ve sluchátkách zajišťují přesnou reprodukci zvuku.

Vzrušující hratelnost
Bezdrátová sluchátka Tracer jsou také skvělou volbou pro herní nadšence. Fungují se všemi konzolemi, které podporují technologii Bluetooth, takže si hraní můžete užívat nerušeni okolním hlukem. Vestavěný mikrofon vám umožní zůstat v kontaktu se zbytkem vašeho týmu během online hraní. Použití univerzálního 3,5mm mini-jacku navíc umožňuje snadné připojení k většině zařízení.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.