FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Smart Lumbar Pro - bezbolestný zdravotnický prostředek pro bolesti zad

1 002,46 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
20 kusů
Dostupné množství
1000 kusů
Stát
Lucembursko
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

O tomto článku
DYNAMICKÁ TRAKCE: Dynamická trakce pomáhá obnovit páteřní polštáře a omezuje kompresi páteře. Tažnou výšku nosítek lze nastavit podle velikosti uživatele pro zvýšení efektivity a pohodlí.
FUNKCE OHŘEVU: Teplo je důležitým faktorem při léčbě bolesti zad, protože uvolňuje svaly a zlepšuje krevní oběh. Volba teploty může být v případě potřeby nastavena ručně. Teplo je vazodilatátor (rozšiřuje krevní cévy), což způsobuje, že krev spěchá do vyhřívané oblasti. Teplo stimuluje metabolismus a přináší pocit uvolnění a pohody
VIBRAČNÍ MASÁŽ: Vibrace v kombinaci s teplem jsou velmi účinné při UVOLNĚNÍ svalů, zmírnění napětí souvisejícího se stresem a zmírnění bolesti. Vibrace jsou zvláště účinné pro trvalé napětí. Dává pocit skutečné masáže. Smart Beder je jediný masáž zad se 4 programy s rostoucí intenzitou od 28 Hz do 53 Hz.
TERAPIE MAGNETICKÝM POLEM: "Terapie magnetickým polem" spočívá v šíření nízkofrekvenčního pulzního magnetického pole na úrovni bolesti. Krev, vodivá tekutina pohybující se magnetickým polem, vytváří mikroproudy, které jsou indukovány v podkožních cévách cílové oblasti. Mozek rozpozná tento "agresorský" signál a v reakci na to produkuje endorfiny (naše silné přírodní léky proti bolesti), které pak posílá do krevního oběhu do této oblasti.
Smart Bederní může také uvolnit napětí v krku, horní části zad, stehnech a lýtkách.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.