FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

SmartCom Inteligentní bezdrátový zvonek s vnitřním přijímačem bílá barva

252,80 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
72 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


S vestavěnou HD kamerou
Mobilní, ovladatelné
Se snímačem pohybu 

I když nejste doma, stále můžete vidět situaci za dveřmi a reagovat, když někdo stiskne zvonek. Inteligentní bezdrátová kamera může váš domov učinit bezpečnějším.

Objevte inteligentní zvonek X3Pro nabitý nejmodernějšími technologiemi a praktickými funkcemi. Tento inteligentní zvonek, který podporuje obousměrné hlasové a hlasové zprávy, poskytuje řešení pro zvýšení bezpečnosti vašeho domova a snadnou správu návštěvníků vašich dveří. Níže jsou uvedeny vlastnosti produktu:

Obousměrné hlasové a hlasové zprávy: Tento videozvonek je vybaven pasivním infračerveným senzorem, který detekuje i ten nejmenší pohyb u vchodu. Když návštěvník stiskne zvonek nebo jsou návštěvníci před vašimi vstupními dveřmi, je na váš mobilní telefon odesláno okamžité oznámení.

Video poskytuje v reálném čase čistý, obousměrný zvuk, takže můžete okamžitě vidět, slyšet a mluvit s návštěvníky prostřednictvím aplikace telefonu. Můžete na ně odpovědět a vstoupit do rozhraní videohovoru, které je kompatibilní se zařízeními iOS a Android.
Delší pohotovostní režim: Je napájen vestavěnou baterií a s nízkou spotřebou energie výrazně prodlužuje životnost baterie. 
Kompatibilita s 2,4GHz Wi-Fi: Video zvonek se připojuje k 2,4GHz Wi-Fi síti a poskytuje dosah až 20 metrů.
Jednoduše jej připojte k domácí síti Wi-Fi a odešlete živé video do telefonu. Takže můžete vidět návštěvníka a mluvit s ním z pohodlí postele, z práce nebo dokonce na dovolené. Video můžete sledovat a sdílet až na 4 zařízeních, funkce přímého interkomu je však k dispozici pouze jednomu uživateli.
Noční vidění: Video zvonková kamera nabízí křišťálově čistý obraz a videozáznamy. Vestavěná infračervená (IR) světla vám umožní vidět jasně i ve tmě. Inteligentní technologie IR-cut automaticky detekuje okolní světelné podmínky a přepne na noční vidění, což vám poskytne široký pozorovací úhel 65°, takže vám nic neunikne. To udržuje vaši rodinu a majetek v bezpečí.

Snadná instalace a použití: Tato bezdrátová zvonková kamera může být instalována za méně než 5 minut, aniž byste museli používat složité nástroje. Zvonek se ovládá přes aplikaci a funguje automaticky. Jeho kompaktní rozměry a přenosný design vám umožní vzít si jej s sebou kamkoli.

Inteligentní zvonek kombinuje nejmodernější technologie s komfortem a zajišťuje ochranu vašeho domova a blízkých. Nenechte se překvapit nečekanými návštěvníky nebo bezpečnostními problémy. Díky pokročilým funkcím a snadnému použití je tento inteligentní zvonek ideální volbou pro každou domácnost.

Zvyk:
Stáhněte si aplikaci X Smart Home do svého telefonu/tabletu a vytvořte si uživatelský účet X Smart Home APP. Poté postupujte podle pokynů podle videa níže.

Vezměte prosím na vědomí, že vzhledem ke smíšené dodávce se design a vzhled zvonkového tlačítka může na rozdíl od obrázků měnit minimálně, funkce produktu nebudou změnou ovlivněny.

Obsah balení:

1 x inteligentní zvonek set-top box
1 x inteligentní zvonek venkovní jednotka
1 x samolepka (spojovací materiál)
1 x sada šroubů 
1 x nabíjecí kabel
1 ks návod



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.