FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Šňůrky s potiskem pro nošení zaměstnaneckých průkazů, konferenční odznaky...

4 425,61 Kč /balení cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Slovinsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
10 dny
SKU:
1417
EAN:
1417
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Hledáte perfektní řešení pro nošení ID zaměstnanců, konferenčních odznaků nebo klíčů? Potřebujete značkové šňůrky pro marketingové účely a potřebujete je co nejdříve?

Spolupracujeme s velmi citlivým evropským výrobcem šňůrek a pomůžeme vám. Pro cenovou nabídku nám prosím zašlete požadované množství a další specifikace.

Šňůrky jsou popruhy, které se nosí kolem krku k přenášení klíčů, odznaků, identifikačních průkazů, mobilních telefonů nebo jiných drobných předmětů. Často se také používají k vystavení identifikačních karet v korporacích, nemocnicích, kongresech, veletrzích, koncertech a dalších aplikacích, kde je vyžadována bezpečnost.

Propagační šňůrky jsou obvykle potištěny propagačním obsahem, logy společností, názvy událostí atd. Naše šňůrky jsou obvykle vyráběny z příjemného polyesterového materiálu o šířce 10, 16, 20 nebo 25 mm a o celkové délce 90 cm, což znamená 35–40 cm, při nošení kolem krku.

Tisková technologie, kterou nejvíce používáme pro tisk na šňůrky, je typ plnobarevného tisku nazývaný "sublimace barviva". Pokud šňůrky sublimované barvivem obsahují loga s malým textem, nejoblíbenější šířka pruhu je 20 mm. Užší šňůrky jsou lepší volbou, pokud potřebujete barevné pozadí a text nebo silná loga. Pruhy pro tisk jsou bílé a jsou k dispozici ve dvou variantách – hladký polyester (někdy nazývaný "satén") a žebrovaný. Vzhledem k tomu, že ostrost tisku je na hladkém materiálu lepší, doporučujeme tento.

Kresba může být plnobarevná (CMYK) a může obsahovat i přechody. Můžeme tisknout různá umělecká díla na vnitřní / vnější stranu šňůrky - ale existuje jedno omezení. Vzhledem k tomu, že materiál šňůrky je trochu elastický, nemůžeme synchronizovat obsah obou uměleckých děl (například nemůžeme tisknout vnitřní a vnější logo ve stejné poloze). Bereme to v úvahu při přípravě korektury a naši klienti obdrží před výrobou pdf s náhledem celé šňůrky.

Šňůrky mohou obsahovat různé druhy klipů a příloh. Nejoblíbenějšími klipy jsou otočné háčky, ale jsou k dispozici také v dělených kroužcích, navijáku s popruhem, provázku a přezky na mobilní telefon, bezpečnostní nebo odtrhovací přezce, oválných háčcích (humří dráp), otvíráku lahví atd. Často vyrábíme šňůrky s více sponami – jako je kombinace otočného háčku a dělených kroužků nebo otočný háček a šňůra mobilního telefonu.

Šňůrky mohou mít vestavěný bezpečnostní prvek známý jako "odtržená" přezka. Tento nástavec je našitý uprostřed šňůrky a uvolňuje se při vytažení nebo při vyvíjení tlaku. Tím se zabrání udušení nebo zavěšení. Šňůrky s funkcí odtržení se nejčastěji používají ve školách, nemocnicích, zařízeních péče o děti a výrobních zařízeních, ale doporučujeme přidat tuto funkci i při použití pro jiné účely.

Výrobní proces šňůrky je následující: Nejprve připravíme korekturu s náhledem celé šňůrky. Po potvrzení potiskneme kresby šňůrky na obou stranách bílým polyesterovým proužkem vícebarevnou technologií sublimačního tisku. Poté šňůrky rozřízneme na standardní délku (obvykle 90 cm) a na konci přidáme požadovaný druh háčku na karabinu nebo jiné příslušenství. Minimální množství je 50 ks. Šňůrky jsou standardně baleny ve svazcích po 50 ks, ale nabízíme i jedno balení v průhledných sáčcích. Obvyklá doba výroby je asi týden, ale někdy můžeme pomoci i v případě, že je objednávka naléhavá a termín je kratší.

Proč si vybrat nás?

- Garantujeme rychlou a kvalitní výrobu šňůrek
- Dbáme na to, aby barevné odstíny byly správné
- Klademe velký důraz na kvalitní zpracování a spokojenost zákazníka
- Vše, co potřebujeme k výrobě popruhů na krk, je vaše logo a pokyny k náhledu. Vše ostatní uděláme my.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.