WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Solární měnič ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 3.6KW MPPT 48V vstřik

29 638,84 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
1 kus
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Šetřete svůj účet za elektřinu
Solární střídač ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 je flexibilní a inteligentní solární střídač s širokým rozsahem napětí Mppt. Tento hybridní solární střídač může napájet všechny typy spotřebičů doma nebo v kanceláři, může být také použit v elektrických stanicích.
Jedná se o hybridní střídač, který může napájet elektřinu do sítě, využívat solární energii zdarma, aby vám pomohl ušetřit účet za elektřinu. Kromě toho má tento střídač funkci CT senzoru pro kontrolu exportu, což usnadňuje střídači omezit distribuční výkon, když je v síťovém režimu.

Wifi komunikace
Aplikaci si můžete stáhnout do telefonu. mobilní a můžete sledovat celý systém, budete vědět, kolik elektřiny vyrábí a kolik energie distribuovat pro použití.

Čistá sinusová síla
Elektrický výstup vlnového tvaru solárního střídače ON / OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 je čistá sinusová vlna, která má stejnou kvalitu jako užitečná a / nebo interní energie. Tento typ průběhu je vhodný pro většinu elektrických zařízení a spotřebičů. Tato čistě sinusová jednotka nabízí více možností než modifikované sinusové střídače, protože se jedná o čistší formu energie. Čistá sinusová vlna také účinně snižuje hluk vznikající při používání zařízení.

Pomáhá vám kontrolovat každý detail
Na obrazovce střídače se zobrazí užitečné informace o provozu systému: parametry sítě, parametry baterie, parametry solárního nabíjení, funkční chyby, spotřebitelské parametry. 



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.