FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Solární osvětlení se snímačem pohybu

227,46 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
113 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Solární reflektor s nabíjecím panelem je zvláště užitečný ve skladech, garážích, nemovitostech atd. Soběstačný, dokáže odrazit nic netušící kolemjdoucí od potenciálních lupičů, zatímco noc se s tímto dvojitým solárním světlometem změní v den.
Tento sluneční reflektor je nejideálnějším řešením, pokud instalujete bezpečnostní kamery na místě, které nemají noční vidění.
Instalace je snadná, protože není vyžadován žádný odborník, není vyžadováno žádné síťové připojení, je napájeno výkonnou dobíjecí baterií, která se automaticky nabíjí slunečním světlem, to je samostatný solární projektor, který jste hledali!
Fotovoltaický kolektor by měl být umístěn na místě, kde přijímá co nejvíce slunečního záření. Stín stromů nebo jiných objektů, v závislosti na oblasti, ovlivňuje nabíjení baterií ze solárního kolektoru, doporučuje se umístit kolektor směrem na jih.

Je vybaven spínačem soumraku, takže když lampa detekuje tmu, aktivuje se automaticky.
Může to být praktické a ideální místo vedle vchodových dveří, garážových vrat nebo chodníků, aby poskytl světelné podmínky potřebné pro vstup i ve tmě
Hlavy lamp lze nastavit do libovolného úhlu.

Funkce: - Solární projektor.- Detekce pohybu.- Solární nabíjecí panel.- Zapomeňte na napájecí kabely a techniky.- Nainstalujte systém během několika minut.- Velmi snadná instalace.- Zviditelněte svůj prostor tímto jedinečným a levným způsobem.- Powered by 100% solární energie.- Ideální pro bezpečnost a zabezpečení vašeho skladu nebo garáže.- Jakmile zjistíte, že někdo prochází oblastí pokrytí senzoru, projektor se aktivuje.- Během noci se snímač pohybu automaticky zapne se, dokud není detekován pohyb.- Životnost baterie: 2-3 roky.- 22 vylepšené - má jasné LED diody.- Lze použít k zabezpečení vaší polohy, odstranění potenciálních zlodějů atd.- Panel lze oddělit od ostatních částí.- Odolné vůči povětrnostním vlivům.- Umístěte panel tam, kde je dostatečně slunečno.- 9 hodin přímého slunečního světla stačí k úplnému nabití baterie.- Plné nabití poskytuje několik hodin provozu.- Funkce zapnutí / vypnutí.- Nezatěžujte životní prostředí, ani váš PPC účet.- 100% ekologický.- 100% organický.

Technické vlastnosti: - Rozměry projektoru: 17 x 22 cm - Rozměry solárního panelu: 13 x 16,5 cm - Fotovoltaické rozměry: 22 Vylepšené - jasné LED diody.- Dobíjecí lithiová baterie 3,7V 1200 mAh (součástí balení).

Jak to funguje? Během dne solární panel přeměňuje sluneční energii na elektrickou energii, která je uložena v dobíjecí baterii. Po setmění, když je detekován pohyb, se světla automaticky rozsvítí.

22 LED
výrobek: ABS plast
Výkon: 6W
Třída ochrany: IP55
Indukční vzdálenost: 2-5 metrů
Rozsah detekce: 120 °
Zpožděná doba osvětlení: nastavitelná 20-60 sekund



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.