FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Průhledné pouzdro Sony Xperia XZ ve tvaru písmene "S" je skvělou volbou pro majitele Sony Xperia XZ, kteří chtějí chránit své zařízení a zároveň zachovat jeho původní design. Pouzdro je vyrobeno z vysoce kvalitního čirého materiálu, je minimalistické a zároveň poskytuje účinnou ochranu proti poškrábání, pádům a drobnému poškození.

Díky přesnému uchycení pro Sony Xperia XZ vám pouzdro nejen poskytuje plný přístup k tlačítkům, portům a funkcím telefonu, ale také nezpůsobuje žádné nepříjemné zážitky při každodenním používání. Přiléhavý design poskytuje odolnou ochranu a minimalizuje riziko poškození i při intenzivním používání.

Průhledný design pouzdra vám navíc umožní obdivovat originální vzhled Sony Xperia XZ, aniž by zakrýval jeho eleganci. Pouzdro je také ultratenké, nepřidává telefonu zbytečnou váhu ani objem, což vám umožní pohodlně jej držet v ruce a volně jej vložit do kapsy nebo kabelky.

Spolehlivá ochrana a stylový design – průhledné pouzdro Sony Xperia XZ ve tvaru písmene "S" je nezbytným doplňkem vašeho telefonu. Poskytněte svému smartphonu Sony Xperia XZ vynikající ochranu, aniž byste museli obětovat jeho původní design.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.