WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Špičková kvalita 100% přírodní produkty potravinářské kvality vývozní cena sladké čerstvé

52,17 Kč /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kilogramů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Lotyšsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
7 dny
EAN:
4549292009064
Poslední aktualizace
před 4 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Čerstvé hrušky jsou lahodné ovoce známé svou sladkou, šťavnatou dužinou a výraznou chutí. Hrušky pocházejí z Evropy a Asie, ale nyní se pěstují v mnoha mírných oblastech po celém světě. Přicházejí v různých tvarech, velikostech a barvách, včetně zelené, žluté, červené a hnědé, v závislosti na odrůdě.

Při výběru zralých hrušek je důležité jemně zatlačit v blízkosti stonku, abyste zkontrolovali mírnou měkkost, což naznačuje zralost. Barva slupky se může mírně měnit, jak hruška dozrává, ale obecně by měla být hladká a bez větších skvrn nebo modřin. Některé odrůdy hrušek, jako jsou hrušky Bartlett, se při dozrávání mění ze zelené na žlutou, zatímco jiné, jako hrušky Anjou nebo Bosc, si zachovávají svou barvu.

Chcete-li si vychutnat čerstvou hrušku, můžete ji jednoduše opláchnout pod studenou vodou, abyste odstranili veškeré nečistoty nebo zbytky. Hrušky lze jíst se slupkou nebo oloupané, v závislosti na osobních preferencích. Dužina zralých hrušek je měkká a šťavnatá, se sladkou chutí, která se může mírně lišit v závislosti na odrůdě.

Čerstvé hrušky si můžete vychutnat samotné jako osvěžující svačinu nebo je přidat do ovocných salátů, sýrových talířů nebo dezertů pro lahodně sladký nádech. Lze je také vařit různými způsoby, včetně pošírování, pečení, grilování nebo dušení, a vytvořit tak řadu lahodných pokrmů.

Kromě své lahodné chuti jsou hrušky výživnou volbou bohatou na vlákninu, vitamíny a antioxidanty. Zařazení čerstvých hrušek jako součásti vyvážené stravy může přispět ke zdraví trávicího traktu, zdraví srdce a celkové pohodě.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.