WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Stavebnice radiostanice CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML100

1 438,84 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
1 kus
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
TTI-PACK13
EAN:
5949066504839
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Právní síla 4W
Rozhlasová stanice CB TTi TCB-550 splňuje právní předpisy platné v Rumunsku harmonizované s evropskými normami, s maximálním povoleným zákonným výkonem 4 W.

Automatické squelch - DSS
Jedna z nejprodávanějších stanic v Rumunsku a Evropě vyniká svou malou velikostí, snadným použitím a vynikajícím výkonem jak na příjmu, tak při vysílání v infotrafic kanálech a nejen.

Vícepásmové
Stanice vyhovuje platným evropským normám a umožňuje komunikaci na 40 kanálech v pásmu 27 MHz používaných pro infotrafic.

40 kanálů
Stanice vyhovuje platným evropským normám a umožňuje komunikaci na 40 kanálech v pásmu 27 MHz používaných pro infotrafic.

FM/AM
Rozhlasová stanice TTi TCB-550 umožní komunikaci v obou typech pásem: AM a FM. Je také vybaven rychlým voličem mezinárodních nouzových a informačních kanálů, jmenovitě 9-19.

4pinový mikrofon
Rádiová komunikace probíhá v simplexním systému pomocí mikrofonu a reproduktoru: jeden mluví a ostatní poslouchají. Mikrofon je normální velikosti, snadno se s ním manipuluje a je elektretového typu se 4pinovým konektorem.

Výkon antény Cb PNI ML100
Výkon výrobku úzce souvisí s technickými vlastnostmi, které má anténa v ideálních podmínkách montáže a použití: SWR < = 1,0, maximální aplikovaný výkon 400 W, impedance 50 Ohmů, nerezová ocel atd.

Vzdálenost komunikace
Komunikační vzdálenost je dalším rozhodujícím faktorem při pořizování a používání CB antény. Komunikační vzdálenost maximálně 12 km je tedy dosažena v ideálních pracovních podmínkách: kalibrovaná anténa, otevřené pole bez překážek, stanice s maximálním zákonem přípustným výkonem 4W as standardním příjmem. Jakákoli překážka, jako jsou: kopce, hory, budovy, zdi, může vést ke snížení této vzdálenosti.

Délka antény
Délka antény je velmi důležitým faktorem, který může ovlivnit komunikační vzdálenost. Čím delší je anténa, tím větší je dosah. Anténa PNI ML100 má délku 110 cm (včetně magnetické základny).

Magnetická základna
Magnetická základna 120/PL v balení je opatřena 4 m kabelem, dostatečným pro umístění antény na kopuli, má průměr 125 mm a silný magnet, který zajišťuje stabilitu antény i při vysokých rychlostech.

Kompletní balíček
Tato sada je připravena k montáži v balení: anténa, magnetická základna s kabelem a zásuvkou PL259, imbus pro kalibraci. Jediné, co musíte udělat, je nainstalovat anténu na magnetickou základnu, připojit ji k rozhlasové stanici CB a provést kalibraci, abyste ji mohli používat při maximálním výkonu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.