FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
8 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Super Tonkin bambusové šípové hřídele pro velkoobchod (33"/84cm, páteřní skupina 30#-115#)

od 25,03 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 87,59 Kč

Bude vyjednáno
1,50 Kč od 1 do 200 kusů
1,30 Kč od 400 do 800 kusů
1,00 Kč od 1600 do 3200 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100 kusů
Dostupné množství
5000 kusů
Stát
Čína
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
BS30-115
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout vysoce kvalitní bambusové šípy, které jsou dokonale navrženy pro výrobu loveckých i polních šípů. Každá hřídel o délce 33 palců (84 cm) je speciálně přizpůsobena tak, aby vyhovovala různým potřebám lukostřelby, včetně lukostřelby na koně, lovu lukem a dalších lukostřeleckých her.
Nejdůležitější je, že nákupem a prodejem kteréhokoli z mých produktů můžete snadno vytvořit organický cyklus svého vlastního podnikání a generovat dlouhodobý, stabilní a rostoucí peněžní tok, čímž se hodnota finálního produktu alespoň 5-10krát zvýší.
Rysy:
Dokonalost materiálu: Naše bambusové shafty, známé jako "Nature's Carbon", jsou uznávány tím, že jsou tužší a rovnější než tradiční dřevěné shafty, což poskytuje krásnou a funkční alternativu pro výrobu šípů.
Precizní příprava: Každá hřídel je pečlivě tepelně temperována a narovnána. Skupiny páteří v rozmezí od 30# do 115# jsou ručně tříděny s přesností, což zajišťuje konzistentní kvalitu.
Možnosti přizpůsobení: Můžete si vybrat z pestré škály skupin páteře. Každá hřídel je dodávána bez hrotů a letletchingu, což vám nabízí svobodu přizpůsobení podle preferovaného stylu šípu.
Špičková kvalita: Naše shafty se vyznačují výjimečnou přímočarostí a tuhostí, díky čemuž jsou ideální pro různé formy lukostřelby, zvláště vhodné pro školní lukostřelecké kurzy a v disciplínách, jako je lukostřelba na koních a lov lukem.
Rozměry a hmotnost: Hřídele jsou rovnoměrně 33 palců dlouhé. Hmotnost se liší podle skupiny páteře (například 30-35# hřídele mají v průměru 25-27 g). Průměr se pohybuje od 6,5 do 7,5 mm a každý hřídel obsahuje 3-4 uzly pro zajištění stability během letu.
Ideální pro lukostřelce: Tyto shafty jsou ideální pro lukostřelce, kteří chtějí vytvářet špičkové bambusové šípy. Nabízejí flexibilitu, pokud jde o řezání na míru a vrtání do bambusových uzlů, což může snížit hmotnost a zvýšit stabilitu, rychlost a přesnost.
Informace o objednávce a dopravě:
Zpracování a dodání: Doba zpracování je 4-5 dní. Doručení obvykle trvá přibližně 2-4 týdny na většinu míst prostřednictvím China Post EMS express. U větších objednávek může být přeprava provedena po moři/vlakem, což může trvat přibližně 5-8 týdnů.
Přeprava se vypočítává na základě hmotnosti a objemu, a to expresní poštou a leteckou přepravou. Pokud přesáhne 20 kilogramů, bude přepravován po moři nebo železnici. Jedná se o službu door-to-door se sledovacím číslem, kterou můžete kdykoli sledovat online. Vlastní požadavky jsou vítány.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.