FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Svítilna StrikeLigh s rozbíječem oken se sedací hlavou s funkcí řezání pásu

62,72 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
115 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm3986
EAN:
=VLOOKUP(A247,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Představujeme baterku StrikeLigh, která je více než jen baterkou. Tento vysoce kvalitní produkt může být ideální volbou pro každé dobrodružství nebo pro ty, kteří se zaměřují na bezpečnost.

Svítilna StrikeLigh má tři hlavní funkce: osvětlení, kladívko a dláto. LED světelný zdroj baterky je vysoce kvalitní a velmi výkonný, což z něj činí ideální volbu pro noční procházky, pěší túry a jakékoli outdoorové aktivity.

Funkce kladiva umožňuje použití baterky StrikeLigh k odstranění skla z automobilů nebo dokonce budov. Funkce sekáče pomáhá odstraňovat poškozené, poškozené materiály nebo dokonce štípané dřevo.

Svítilna StrikeLigh je vodotěsná, takže ji lze použít i v deštivém počasí. Tělo vyrobené z hliníku je odolné a trvanlivé, takže může být používáno po dlouhou dobu. Díky ergonomickému designu je svítilna pohodlná a snadno ovladatelná.

Svítilna je napájena vestavěnou baterií, která je součástí balení. Baterie se rychle nabíjí a má dlouhou dobu používání. Baterka se nabíjí pomocí USB kabelu, který je také součástí balení.

Závěrem lze říci, že svítilna StrikeLigh může být vynikající volbou pro ty, kteří dělají noční aktivity nebo dávají přednost venkovnímu bydlení
Preferovat.

Svítilna má několik funkcí, díky nimž je všestranná, a její ergonomický design a trvanlivost zajišťují, že ji můžete používat po dlouhou dobu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.