FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Tekeir Twelve South Uvolněné kožené pouzdro s kapsami pro iPhone 7/8

188 591,25 Kč /série cena bez daně
Bude vyjednáno

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
500 kusů
Dostupné množství
7500 kusů
Stát
Irsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
iPhone - JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
12-1656_FBA
EAN:
0742271250035
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Nabízíme zásobu dvanácti South Relaxed kožené pouzdro s kapsami pro iPhone 6/7/8 Plus | Kůže | Teplá tmavošedá 7500ks - popis

Částka za dopravu bude účtována v závislosti na množství objednaného zboží nebo vzdálenosti****

Minimální objednané množství 500****

Uvolněná kůže je krásně ručně leštěná kožená peněženka pro váš iPhone 6 / 7 / 8 Plus. Vyrobeno z pravé kůže, která byla na okrajích a rozích trápena, a každé pouzdro je zcela jedinečné. Patina se zlepší pouze tím, čím více ji budete používat, což dává vzhled vašeho oblíbeného páru rozbitých bot. Vnitřní podšívka z mikrovlákna chrání váš přístroj před každodenními škrábanci a škrábanci, zatímco kapsy na vnější straně vám poskytnou další funkce peněženky. Je to klasický vzhled, který vytváří dokonalé spojení vintage stylu a moderní funkčnosti.

Moderní den, vintage doplněk
Pokud jde o kožené doplňky, od obuvi přes kabelky až po řemínky na hodinky, trendem je rustikální, živá atmosféra. Stínované prsty na botách, leštěné okraje na kabelkách a koňakové aktovky, které stojí tím víc, čím starší vypadají - to je inspirace pro naše pouzdra RelaxedLeather. Toto kožené pouzdro v teplých tónech má vintage osobnost hned po vybalení z krabice.

Stejně jako dobré víno, je to lepší s časem
Uvolněná kůže vypadá dobře, ale po měsících používání vypadá ještě lépe. Neustálé používání a manipulace nadále změkčují kůži a ztmavují její původní tón. Nyní můžete mít pouzdro na iPhone, které má stejný charakter jako vy, zatímco s věkem vypadá lépe.

Zjednodušte své každodenní nošení
Mít všechny nezbytnosti na svém místě znamená, že můžete popadnout klíče a jít. Díky dvěma zadním kapsám máte při odchodu z domu o jednu věc méně, protože váš iPhone, ID a debetní karta jsou bezpečně zastrčeny do krásné kožené skořepiny.

Stylová ochrana
Je to stále případ a má úkol udělat - chránit svůj iPhone každý den před pády, uklouznutím a pády. UvolněnýLeather bere tuto práci docela vážně. Jeho 1mm zvýšený přední okraj udržuje nejdrsnější povrchy mimo obrazovku vašeho iPhone. RelaxedLeather dokonce čelil nezávislým testům pádu a prošel všemi testy s vlajícími barvami. RelaxedLeather ochrání váš iPhone 7 před každodenními nástrahami a bude při tom vypadat skvěle.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.