FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
15 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

TiNifogo Tiger klíč Klíč 48 v 1 Klíče Nástroje

49,90 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1652 kusů
Dostupné množství
1652 kusů
Stát
Itálie
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
3 dny
Poslední aktualizace
před 2 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

▲【Jedinečně navržený】 Multifunkční klávesa speciální nástroj, který kombinuje 48 nástrojů do jednoho a umožňuje snadnou a rychlou každou opravu. Pouhým okamžitým kliknutím na různé velikosti jsou nástrojem, který pro svou práci potřebujete.
▲【Snadná přenositelnost】 Nepotřebujete více nástrčných klíčů ani velké sady nářadí, stačí otočná hlava, abyste našli to pravé. Jedinečný design nástroje s revolučním zubem vám umožňuje vytvářet standardní i metrické velikosti - jednoduše to celé otočte a máte více velikostí.
▲【Rychlý】 Na rozdíl od jiných klíčů vám nástrčný klíč umožňuje pracovat pod úhlem 45°. Pohodlné a šetří váš čas. Pusťte se do projektů v domácnosti, na cestách, na pracovišti, kdekoli. Tento profesionální nástroj je navržen s 360° otočnou hlavou, která rychle provádí změny formátu, který potřebujete.
▲【Aplikace】 Profesionální nástroj, který je navržen tak, aby zvládl všechny vaše projekty ve vaší domácnosti, obchodě nebo na pracovišti, ideální pro: Auto, doma, venku a další
▲【Přesný proces】 – Jeho robustní, odolná a odolná konstrukce je vyrobena tak, aby vydržela a byla připravena vydržet roky intenzivního používání. Trojitý chromovaný povrch s plným leskem, takže se snadno čistí a je odolný proti korozi



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.