FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Super férové zboží smíšené palety - zajistěte si bestseller pro úspěšný podzimní a zimní obchod


Nenechte si ujít tento Top A produkt s důmyslnými novinkami a trendy přímo z veletrhu IAW!



Nejde o výnosy Amazonu, ale o současné top značky, se kterými můžete i vy úspěšně obchodovat a dobře začít.


Naše nové palety, které dostáváme přímo z veletrhu, se skládají z produktových oblastí domácnost - technika - dekorace a právě tyto 3 produktové kategorie jsou pro nadcházející sezónu prostě naprosto dokonalé.


Bez ohledu na to, zda provozujete internetový obchod nebo speciální trh, by tyto palety měly být také velmi zajímavé pro obchodníka na bleším trhu.

Samozřejmě vám můžeme nabídnout i levnější palety, ale každému by mělo být jasné, že s 200-300 nebo 400 eurami toho opravdu moc čekat nemůžete, pokud hledáte A zboží.


S našimi veletržními paletami získáte zboží, které lze prodat téměř po celý rok a ne jen krátkou sezónu.



K dispozici je pouze 33 paletek a tyto paletky se letos v tomto skvělém mixu nevrátí, takže je nejlepší si je koupit hned.


Na všechna elektrická zařízení v našich veletržních paletách máte 3letou záruku výrobce!


Můžeme Vám nabídnout absolutně levnou dopravu přes naši spediční agenturu pouze za 69 eur za paletu.






Toto je vaše šance udělat si zásoby právě teď na začátek podzimní/vánoční nákupní sezóny. Kdo delší dobu pracuje v maloobchodě, ví, že v těžkých časech se vždy hodně investuje do domácnosti a do dětí. Lidé chtějí být doma pohodlně a hezky. Naše palety jsou barevně namíchané se skvělými předměty z kategorie domácnost a/nebo dekorace a jsou tedy naprosto vhodné pro aktuální situaci/dobu. Zahrnuty jsou především články s prodejními cenami ne vyššími než 10 až 30 eur, což přesně odráží současný duch doby. Zpravidla jde většinou o zboží A na našich smíšených paletách, ale vždy se může stát, že sem lze zařadit i malou část zboží B. Vezměte prosím na vědomí, že naše obrázky jsou ukázkové obrázky palet, které jsme již prodali, protože téměř každý den dostáváme nové zboží, ne všechny palety jsou vždy vyfoceny.



Odběr v současné době bohužel není možný z logistických a personálních důvodů. Abychom ušetřili náklady, abychom Vám mohli nabídnout velmi levné zboží, skladujeme naše palety vždy přímo u naší spedice ve vysokoregálovém skladu, která palety zasílá i přímo k Vám. To nám umožňuje ušetřit personální náklady a přenést cenovou výhodu přímo na vás.



Jak je popsáno v nabídce, doprava v rámci Německa je pouze 69 eur za paletu.Na požádání můžeme zaslat i do jiných evropských zemí.


Začněte hned, tato akce platí pouze do vyprodání zásob!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.